Hoe gedeelde fotobiblioteek werk in iOS 16

iOS 16 bevat 'n nuwigheid waarvoor ons al lank gewag het: die Gedeelde Fotobiblioteek. Ons kan nou al ons foto's met ander mense deel, en almal kan byvoeg of uitvee. Dit is hoe dit opgestel is en dit is hoe dit werk.

Stel gedeelde fotobiblioteek op

Om die Gedeelde Fotobiblioteek op te stel wat jy nodig het opgedateer word na iOS 16.1 op jou iPhone of iPadOS 16 op jou iPad. Diegene met wie jy jou biblioteek deel, sal ook na hierdie weergawes opgedateer moet word. In die geval van macOS benodig u opgedateer word na macOS Ventura. Nog 'n vereiste is dat laat die foto's met iCloud sinkroniseer. Jy sal nie jou biblioteek kan deel as jou foto's nie in die Apple-wolk gestoor word nie. As jy hierdie funksionaliteit wil gebruik en jy het nie genoeg spasie in iCloud nie, sal jy die spasie moet uitbrei deur vir 50GB, 200GB of 2TB te betaal en jou foto's te sinkroniseer. Sodra hulle na iCloud opgelaai is, kan jy die Gedeelde Fotobiblioteek-opsie gebruik.

Gedeelde fotobiblioteekinstellings

Toegang tot die toestelinstellings op jou iPhone of iPad, tik op jou rekening en kry toegang tot iCloud> Foto's. Onderaan die skerm sal jy die Gedeelde Fotobiblioteek-opsie vind. Daar kan jy dit aktiveer en konfigureer wie jy wil hê toegang daartoe moet hê. Jy kan dit met tot 6 mense in totaal deel. Op die Mac moet jy toegang tot dieselfde spyskaart binne die instellings van die Foto's-toepassing, in die "Gedeelde Fotobiblioteek"-oortjie.

Hoe gedeelde fotobiblioteek werk

Jy kan die Fotobiblioteek met vyf ander mense deel om te maak altesaam ses mense met toegang tot daardie fotobiblioteek. Enigiemand met toegang sal foto's kan byvoeg, uitvee en wysig. Watter foto's jy deel is aan jou, dit kan van al jou foto's tot net 'n paar wees, dit is jou besluit wanneer jy die Gedeelde Fotobiblioteek opstel. Hou natuurlik in gedagte dat jy net een kan hê. Foto's wat jy deel neem net spasie op in die organiseerder se iCloud-rekening uit die fotobiblioteek

Gedeelde fotobiblioteek iOS 16

Sodra jy jou Fotobiblioteek gedeel het, kan jy in die Foto's-toepassing wissel of jy jou persoonlike of gedeelde biblioteek wil sien. Jy kan voortgaan om foto's by die gedeelde een te voeg as jy wil, jy kan dit selfs outomaties doen as jy verkies. Jy het die instellings vir hierdie funksie in die Instellings van jou iPhone en iPad, in die afdeling gewy aan die Foto's-toepassing. Jy kan ook in die kamera kies waar jy wil hê die foto's wat jy gaan neem moet gestoor word, waarvoor jy op die ikoon aan die bokant van die skerm met silhoeëtte van mense moet klik. as dit in geel geaktiveer is, sal die foto's na die gedeelde fotobiblioteek gaan, as dit in swart en wit deurgehaal is, sal dit na die persoonlike biblioteek gaan. Binne die Foto's-toepassing kan jy ook prente van een fotobiblioteek na 'n ander skuif deur die foto in te hou om die kontekstuele kieslys op te roep.

Apple TV en iCloud.com

Ons het al die tyd oor iPhone, iPad en Mac gepraat, maar wat van Apple TV en iCloud op die web? Terwyl jy nie enige van hierdie kenmerke op Apple TV of iCloud op die web kan opstel nie, kan jy. jy kan die foto's sien uit die Gedeelde Fotobiblioteek.


Die inhoud van die artikel voldoen aan ons beginsels van redaksionele etiek. Klik op om 'n fout te rapporteer hier.

Wees die eerste om te kommentaar lewer

Laat u kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

*

*

  1. Verantwoordelik vir die data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Doel van die data: Beheer SPAM, bestuur van kommentaar.
  3. Wettiging: U toestemming
  4. Kommunikasie van die data: Die data sal nie aan derde partye oorgedra word nie, behalwe deur wettige verpligtinge.
  5. Datastoor: databasis aangebied deur Occentus Networks (EU)
  6. Regte: U kan u inligting te alle tye beperk, herstel en verwyder.