Sa sljedećim promjenama u WhatsApp-u, nakon što napustite WhatsApp grupu, oni vas više neće moći dodati

Od dolaska grupa na WhatsApp, postale su najbolja platforma za brzo održavanje kontakta između grupe prijatelja ili porodice na jednostavan način, ali to je postalo i noćna mora, kad nas s vremena na vrijeme uključuju u masivne grupe u koji članovi provode dan i noć u razgovoru.

Sigurno se nekima od vas ponekad dogodilo da napustite grupu i nakon kratkog vremena ponovo su uključeni bez traženja vašeg odobrenja. Sljedeće ažuriranje WhatsApp-a fokusiraće se na opcije upravljanja koje imamo na raspolaganju, bilo da smo tvorci ili administratori grupe, ili ako želimo potpuno zaboraviti na njih.

WhatsApp je objavio sljedeće promjene koje će doći na njegovu platformu za razmjenu poruka, promjene koje smo detaljno opisali u nastavku.

  • Klikom na grupe moći ćemo pronaći sve ljude koji su dio toga, da znamo da li smo zainteresirani ili ne biti dio toga.
  • Administratori grupa moći će ukloniti i upravljati dozvolama svih ljudi koji su dio toga.
  • Pronađite spominje našu osobu to će biti puno lakše zahvaljujući novoj funkciji koja će nam pokazati simbol at u donjem desnom uglu s brojem spominjanja koje imamo. Da bismo se preselili do njih, samo moramo kliknuti znak at.
  • U prostoru za opis grupe Možete dodati pravila, temu, web adrese, mogućnosti kontakta ili bilo koje druge informacije povezane s tim.
  • Administratori mogu osnažiti ostale članove grupe, tako da mogu promijeniti i ime i sliku i opis grupe.
  • Napokon ćemo prestati biti uključeni u grupe od kojih smo iznova i iznova odlazili, jer nas uvijek uključuju.

Ove funkcije neće stići odjednom, već će to učiniti na raspoređeni način, nešto uobičajeno u WhatsApp-u, da se ne bismo ugušili toliko novih funkcija u jednom ažuriranju.


Sadržaj članka pridržava se naših principa urednička etika. Da biste prijavili grešku, kliknite ovdje.

5 komentara, ostavi svoj

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

*

  1. Za podatke odgovoran: Miguel Ángel Gatón
  2. Svrha podataka: Kontrola neželjene pošte, upravljanje komentarima.
  3. Legitimacija: Vaš pristanak
  4. Komunikacija podataka: Podaci se neće dostavljati trećim stranama, osim po zakonskoj obavezi.
  5. Pohrana podataka: Baza podataka koju hostuje Occentus Networks (EU)
  6. Prava: U bilo kojem trenutku možete ograničiti, oporaviti i izbrisati svoje podatke.

  1.   Gersam rekao je

    Hajde, pretvaraju u Telegram (i drago mi je)

  2.   Nedjeljom rekao je

    Nije li pošteno ako slučajno izađu?

  3.   Tudorita Cazan rekao je

    Veoma rijetko!!!!!

  4.   Juan Ramón Gómez Santander rekao je

    Šta ako greškom odete? Nema mogućnosti ponovnog ulaska? Ne čini mi se poštenim.

    1.    Ignacio Sala rekao je

      Jedna je stvar da izađete i želite se vratiti opet. Druga stvar je što vas pozivaju bez davanja saglasnosti, tu dolaze nove funkcije i poboljšanja.