Tot sobre els bloquejos en Telegram

Telegram bloquejos

Lluny d'apps de missatgeries més usades o de xarxes socials més enfocades en vídeos i fotos, Telegram s'està posicionant com una de les apps alternatives a les dues modalitats. Des grups de milers de persones, a usar-la com un núvol personal il·limitada i gratuïta passant per, simplement, un xat amb amics que pots utilitzar des de qualsevol dispositiu i sense ocupar espai en cap, són un petit exemple de les nombroses formes d'utilitzar Telegram.

Però amb l'ús ve la responsabilitat. Fa poc et explicàvem tot sobre els bloquejos en WhatsApp i ara és moment de aprendre-ho tot sobre els bloquejos en Telegram.

Com bloqueig a algú?

És possible que algú que no volies que et contactés, ho hagi fet. Pot ser un vell conegut, a què evitabas en altres xarxes, o pot ser un desconegut que t'hagi escrit pel teu àlies.

Per cert, els àlies o @nom d'usuari són públics per a tothom. Així com la teva foto de perfil i el nom que hagis posat (que pots posar el que vulguis). Pel que si busques passar inadvertit, el millor és no tenir àlies i posar una foto de perfil que no surtis o, directament, no posar cap.

Però, tranquil, el teu número de telèfon només es comparteix en les següent situacions:
- Si ells ja tenen el teu número de telèfon guardat en la seva agenda.
- Si tu mateix comparteixes el teu número (usant "Compartir el meu número")
- Si tens el seu número guardat a la teva agenda i els envies un missatge o els crides (com si rebessin un SMS o trucada de la teva part).

No veuran el teu número a cap altra circumstància, Com, per exemple, si et troben fent servir la cerca global o en un xat grupal.

En aquests casos en què ens hagin contactat i no vulguem, el primer que hem de fer és prémer sobre "spam". És un missatge que apareix a la part superior de el nou xat que s'ha obert amb aquesta persona. Aquesta acció bloqueja a l'usuari i, a més, alerta a Telegram. Si altres usuaris també reporten aquest contacte com a correu brossa, el seu compte es veuria limitada temporalment o indefinidament.

Si volem bloquejar a un usuari que no ens ha contactat o que ja ho ha fet però no li vam donar a "spam", simplement hem d'anar als Característiques de Telegram> segurdad i privacitat> "Usuaris bloquejats". Allà podrem afegir nous, o editar els que ja estan bloquejats. També podem fer-ho des del xat o des de la informació d'aquest usuari, a la qual accedim fent clic sobre la seva foto de perfil. Veurem en vermell a sota l'opció de "bloquejar usuari".

També podem reportar com a spam canals i grups. En qualsevol moment, si entrem en el grup o canal, fent clic sobre el nom, ens sortirà un menú en què podrem "reportar". Fet això, ens traurà de el grup o canal, a què no podran tornar a afegir-nos. Si et penedeixes de prémer «reportar», han de enviar-te un enllaç d'invitació i acceptar per tornar a entrar.

I, per descomptat, també es pot bloquejar a brossa.

Què passa quan bloqueig a algú?

Quan bloqueges a un contacte, aquest deixarà de poder enviar-te missatges (Ni xats secrets), ni trucades. Tampoc podrà afegir-te a grups. A més, no podran veure la teva foto de perfil ni el teu estat en línia (Apareixeràs sempre com a "última vegada fa molt de temps"?

Com sé si m'han bloquejat?

No hi ha cap manera de saber-ho del cert, però sempre hi ha senyals. Quan estàs bloquejat et passa que els missatges que envieu quedaran sempre amb un tick. No podràs veure la foto de perfil (Que, si veies prèviament, és un senyal prou clara que has estat bloquejat) i tampoc podràs saber la seva última hora de connexió. Sí, és bàsicament el mateix que passa quan bloqueges a algú, però vist des de l'altre costat.

spambot Telegram

Com saber si t'han limitat el compte i què fer?

És possible que tinguis un bloqueig en el compte i que no se't permeti escriure a desconeguts, crear i convidar a gent a canals i grups, Etc. És molt estrany que et posin limitacions en el compte amb un ús normal, però si ens excedim en, per exemple, crear grups i afegir a persones a el grup sense el seu consentiment, és possible que ens limitin el compte de Telegram.

La limitació pot ser temporal, un dia, una setmana, o pot ser indefinida (Per sempre). En qualsevol cas, t'has de posar en contacte amb el bot @spambot (Una de les poques comptes verificades que trobaràs a Telegram). Ell t'explicarà tot sobre el teu bloqueig i et podràs queixar si consideres que està injustificat o ha estat un error.

Per a qualsevol altre tipus de problema, dubte o qüestió relativa a Telegram, tens una llista de preguntes freqüents i, si tot falla, recorda que té un suport a l'usuari meravellós. Des dels ajustos de qualsevol dels teus apps de Telegram prem sobre "Fer una pregunta" i els voluntaris de el suport de Telegram et respondran.

descarregar | Telegrama X 

descarregar | telegram


El contingut d'l'article s'adhereix als nostres principis de ètica editorial. Per notificar un error punxa http://secbcaixabank.info/SECB-COVIDXNUMX-DENUNCIA-INSPECCION-PROTOCOLO-.pdf.

Un comentari, deixa el teu

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*

*

  1. Responsable de les dades: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalitat de les dades: Controlar l'SPAM, gestió de comentaris.
  3. Legitimació: El teu consentiment
  4. Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  5. Emmagatzematge de les dades: Base de dades allotjada en Occentus Networks (UE)
  6. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

  1.   Carlos va dir

    Si jo ocult el meu número de mòbil a Telegram, i li envio un missatge a una persona en Telegram, aquesta persona em pot bloquejar si jo no tinc el número ocult?