Sådan slås Siri-forslag til eller fra i apps

Sikkert på et tidspunkt har du modtaget en meddelelse på din iPhone med et Siri-forslag på låseskærmen for at tilføje en kontakt, se nogle fotos af dit bibliotek eller endda nogle gange foreslå websteder, mens vi leder efter noget i Safari.

Disse forslag kan være meget gode, eller de er måske ikke så gode, så det er vigtigt at være klar over, at de kan aktiveres eller deaktiveres efter vores indfald, selvom de først aktiveres. I dag vil vi se stedet og den enkle måde, vi har, så det stop med at vise disse appforslag på den låste skærm.

Alle apps har aktive forslag på vores iPhone

I princippet er vi nødt til at præcisere, at Apple tager sig af vores personlige data, og at de er fuldstændigt båndede, da de er helt fortrolige, så de ikke sælger dem. I dette tilfælde opbevares de på de enheder, som vi har startet sessionen med iCloud, der har den samme Apple iD. Forslagsoplevelsen forbedres over tid, men Apple gør det klart, at disse data ikke bruges til at dele dem med tredjepartsvirksomheder.

til aktivere eller deaktivere Siri-forslag i enhver app på vores iPhone Vi skal simpelthen få adgang: Indstillinger> Underretninger> Siri-forslag. I dette afsnit finder vi listen over applikationer, der kan foreslå genveje på den låste skærm, og derfor er det rigtigt på dette sted, at vi vil handle. Når vi først er inde, skal vi bare fjerne markeringen i de applikationer, som vi ikke ønsker at modtage forslag, og det er det. Det er en simpel opgave, og du er helt sikkert interesseret i at reducere antallet af meddelelser, du modtager på din iPhone lidt mere, da alle apps er aktiveret som standard og i nogle tilfælde kan være irriterende.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

3 kommentarer, lad dine

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

  1.   JM sagde han

    Hvad der generer mig, er at hver gang jeg installerer en ny app, skal jeg gå der for at deaktivere den. De bliver nødt til at slukke som standard.

    1.    Jordi Gimenez sagde han

      Højre JM, jeg foretrækker også, at de bliver deaktiverede som standard.
      hilsen

  2.   Mary sagde han

    Ændringerne gælder ikke for mig, de applikationer, som jeg deaktiverer, vises fortsat.