Sådan deaktiveres eller slettes din Facebook-konto

facebook-windows-telefon1

Sociale netværk har ændret sig i høj grad, hvordan vi forholder os til andre, og uden tvivl har de bragt med sig en enorm mængde faciliteter, når det kommer til kommunikation med andre. Nogle - inklusive en server - mener, at det på en måde er for mange, og hvis dette er din sag, og du har fået nok af Zuckerberg-gigantens omskiftelighed, skal du ikke gå i panik: du kan midlertidigt deaktivere din Facebook-konto fra din egen iOS-enhed, eller hvis din utilfredshed er enorm, har du også muligheden for at slette den helt fra browseren.

Facebook har aldrig benægtet, at det er en dataindsamlingsmaskine, ligesom Google, men indtil folk har været i stand til at indse, i hvilket omfang dette firma kender os, er de ikke begyndt at handle i sagen begrænse din sociale aktivitet eller slette din konto fuldstændigt.

Efter at have kontrolleret igen og igen, hvordan Facebooks løfter relateret til vores privatliv er en løgn, hvordan det giver adgang til tredjeparter til at markedsføre vores data, den integration, den ønsker at gennemføre med Instagram og WhatsApp ... oprigtigt er tiden kommet til luk vores konto. Her viser vi dig hvordan du deaktiverer eller sletter din Facebook-konto.

Forskel mellem deaktivering eller sletning af Facebook-konto

Deaktiver eller slet Facebook-konto

Først og fremmest skal vi være klare over, hvad vi vil gøre med vores konto. Facebook ønsker ikke, at brugerne skal afmelde sig uden at tænke to gange og giver os mulighed for at deaktivere vores konto eller slette den direkte. Hvad er forskellen mellem at deaktivere eller slette Facebook-kontoen?

Hvis vi deaktiverer vores Facebook-konto:

  • Folk, der følger os, vil ikke kunne se vores biografi.
  • Vi vises ikke i søgeresultaterne.
  • Vi kan genaktivere det når som helst.
  • Hvis vi har brugt Facebook Messenger-meddelelsesplatformen, vil meddelelserne fortsat være tilgængelige i de samtaler, vi har haft.

Hvis vi sletter vores Facebook-konto:

  • Når kontoen er slettet, kan vi ikke få den tilbage.
  • Sletningsprocessen kan tage op til 90 dage fra anmodningen, indtil alle de data, vi gemmer af Facebook, inklusive sikkerhedskopier, er helt slettet. I løbet af hele denne tid har vi ikke adgang til vores konto.
  • Fjernelsesprocessen er ikke øjeblikkelig. Fra Facebook venter de et par dage (de angiver ikke hvor mange), inden de starter eliminationsprocessen, hvis brugeren tænker to gange. Hvis du prøver at få adgang til din konto i løbet af denne periode, annulleres kontosletningen automatisk.
  • Som det sker, hvis vi deaktiverer vores konto, vil de meddelelser, vi har været i stand til at sende, fortsat være tilgængelige på platformen, da de ikke er gemt på vores konto.

Sådan deaktiveres din Facebook-konto midlertidigt

Processen til at deaktivere vores konto midlertidigt, med alt hvad dette indebærer, kan vi gøre det direkte fra vores iPhone, iPad eller iPod touch fra selve applikationen ved at udføre følgende trin:

Sådan deaktiveres Facebook-kontoen

  • Når vi har åbnet applikationen, går vi til indstillinger, repræsenteret af tre vandrette linjer placeret i nederste højre hjørne af applikationen.
  • Klik derefter på Indstillinger og privatliv og derefter ind konfiguration.
  • inden konfiguration, vi går til sektionen Dine Facebook-oplysninger og klik på Ejerskab og kontrol med kontoen.

Sådan deaktiveres Facebook-kontoen

  • Endelig klikker vi på Deaktivering og fjernelse og vi vælger Deaktiver kontoen.
  • Nedenfor Facebook Det vil spørge os, hvorfor vi vil deaktivere kontoen. Det giver os også mulighed for, hvis vi vil, fortsætte med at bruge Facebook Messenger på trods af at vi har deaktiveret kontoen.
  • Når vi har valgt årsagen, der tvang os til at deaktivere Facebook-kontoen, skal du klikke på Deaktiver. På dette tidspunkt appen logger automatisk ud, da vores konto er deaktiveret.

Slet konto permanent

Du har bestemt dig. Med dit sociale netværk har du ingen løsning, og du vil reducere dine tab, før nogen af ​​jer bliver skadet. Det er ikke mig, der skal dømme dig, så jeg skal bare fortælle dig, hvordan du skal gå videre:

Facebook-skærmbillede

Sådan slettes Facebook-kontoen permanent fra appen

Sådan slettes Facebook-konto

  • Når vi har åbnet applikationen, går vi til indstillinger, repræsenteret af tre vandrette linjer placeret i nederste højre hjørne af applikationen.
  • Klik derefter på Indstillinger og privatliv og senere konfiguration.
  • inden konfiguration, vi går til sektionen Dine Facebook-oplysninger og klik på Ejerskab og kontrol med kontoen.

Sådan slettes Facebook-konto

  • Endelig klikker vi på Deaktivering og fjernelse og vi vælger Slet kontoen.
  • Dernæst tilbyder Facebook os to muligheder:
    • Deaktiver kontoen for at fortsætte med at bruge Messenger.
    • Download dine oplysninger. Hvis vi ikke vil miste alt det indhold, som vi har offentliggjort på vores Facebook-profil, siden vi oprettede kontoen, skal vi vælge denne mulighed for at kunne få en kopi af alt det indhold, inden kontoen slettes.
  • Endelig klikker vi på Slet konto. I det næste vindue, Facebook os vil anmode om vores adgangskode for at bekræfte, at vi er de legitime ejere af kontoen. Applikationen logger derefter ud.

Vi husker, at når dette er gjort, det vil være helt umuligt at gendanne data, der er gemt på din konto. Det eneste, der ikke slettes, er de data, der ikke er gemt i din profil, såsom kopier af de samtaler, du har haft med tredjeparter på deres respektive konti.

Sådan slettes en mindreåriges konto

Luk en mindreåriges Facebook-konto

For at kunne bruge det sociale netværk er et grundlæggende krav, at personen er 13 år eller ældre. Hvis vi vil fortsætte med at slette en mindreåriges konto, skal vi bare rapporter kontoen til Facebook.

til indberette kontoen for et barn under 13 år vi skal angive følgende data:

  • Link til profilen for den mindreårige på den konto, som vi vil slette.
  • Det fulde navn på personen på den konto.
  • Angiv den mindreåriges faktiske alder.
  • Vores e-mail-adresse.
Vi behøver ikke at have en Facebook-konto at anmode om sletning af en mindreåriges Facebook-konto.

Facebook Du vil ikke informere os på noget tidspunkt, hvis du fortsætter med at slette den mindreåriges konto at vi har rapporteret, så vi bliver tvunget til periodisk at besøge linket til den profil, vi har sendt, for at kontrollere, om vores klage er blevet gennemført.

Facebook siger, at hvis det med rimelighed kan bekræfte barnets alder, fortsætter det med at slette kontoen på det sociale netværk. Hvis du derimod ikke med rimelighed kan bevise, at barnet er under 13 år, de kan ikke foretage sig noget på kontoen, medmindre vi er far, mor eller værge, hvilket angiver vores forhold i Andet-afsnittet.

Hvordan man beder om at afmelde Facebook-kontoen til en person med et handicap eller en afdød person

Hvis et familiemedlem eller en ven er mentalt eller fysisk handicappet, eller hvis de er døde og er det giver ingen mening at beholde din Facebook-konto, det sociale netværk giver os mulighed for fjern det helt gennem dette link.

At spørge det afmeld Facebook-kontoen til en person, der er deaktiveret eller er død vi skal angive følgende data:

  • Vores fulde navn.
  • Vores e-mail-adresse.
  • Fuldt navn på den person med et handicap eller den afdøde person.
  • Link til profilen for personen med et handicap eller den afdøde person.
  • Den e-mail-adresse, som kontoen er tilknyttet.
  • Endelig giver Facebook os fire muligheder:
    • Jeg vil gerne minde denne konto.
    • Jeg anmoder om, at denne konto slettes, fordi dens ejer er død.
    • Jeg anmoder om, at denne konto slettes, fordi dens ejer er medicinsk uarbejdsdygtig.
    • Jeg har en særlig anmodning.
Som i det foregående afsnit, vi behøver ikke at have en Facebook-konto til at udføre annulleringsanmodningsprocessen af ​​disse grunde.

Ved denne lejlighed, Facebook gør det ikke meget nemt for os på tidspunktet for udførelsen af ​​denne proces, fordi det meget sandsynligt er, at vi ikke ved, hvilken e-mail-adresse den Facebook-konto, som vi vil slette, er knyttet til.


Følg os på Google Nyheder

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.