با استفاده از این آموزش حساب Facebook خود را برای همیشه حذف کنید

حذف فیس بوک

مبارک فیس بوک ، ساده ترین راه برای برقراری ارتباط با عزیزانمان که دور هستند و همچنین بهترین راه برای "ماروژار" کردن لباس هالووین همسایه در اتاق است. این همچنین در خدمت بهره مندی از تبلیغات مک دونالد و انجام بازی های کوچک پر از پرداخت های یکپارچه است ، اما این داستان دیگری است. امروز ما قصد داریم به شما بگوییم که چگونه از فیس بوک خداحافظی کنیم ، آن شبکه ضد اجتماعی که می تواند اوقات فراغت ما را به سطوح غیرقابل دستیابی برساند و به ما عطشی بی رویه برای "پسندیدن" برساند. از آنجا که کاربر شدن آسان است ، مسئله دشوار این است که انتخاب حساب را انتخاب کنید ، بنابراین ما گام به گام به شما نشان خواهیم داد که چگونه کاربر فیس بوک خود را برای همیشه حذف کنید.

این بعداً شما را نمی بیند ، خداحافظی مارک زاکربرگ است ، ما قصد داریم آموزش نهایی نحوه ترک یک بار و برای همه فیس بوک را در دسترس همه خوانندگان قرار دهیم. با این حال ، ما قسمتهایی را طی می کنیم ، همانطور که همیشه به شما یادآوری می کنیم قبل از اقدام به بازیابی ، از دستگاه iOS خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید ، ما به شما توصیه می کنیم از حساب کاربری فیس بوک خود نسخه پشتیبان تهیه کنید ، برای این منظور ما به آن خواهیم پرداخت به مسیر بعدی در فیس بوک.

گوشه بالا سمت راست> تنظیمات> عمومی> یک نسخه را بارگیری کنید

به این ترتیب ، ما تمام نشریات ، عکس ها و فیلم های خود را که به اشتراک گذاشته ایم و همچنین پیام ها و مکالمات گپ خود را ذخیره خواهیم کرد. داده های قسمت نمایه و بقیه جزئیات پیکربندی نیز به همین ترتیب در این نسخه پشتیبان ذخیره می شوند. هر کس که از این ابزار آسان لذت می برد در حالی که ما هنوز از Tuenti استفاده می کردیم ، اگرچه من خیلی روشن نیستم که می خواهیم عکس ها و وضعیت هایی را که از سال 2000 در آن شبکه اجتماعی منتشر کرده ایم نگه داریم ، این بار این اصطلاح کاربرد ندارد "هر زمان می گذشت بهتر بود".

یکبار برای همیشه حساب فیس بوک را حذف کنید

facebook-delete-2

اکنون می توانیم به اصل موضوع پی ببریم ، ما کپی داده های فیسبوک خود را داریم ، در مورد جوانب مثبت و منفی فکر کرده ایم و تصمیم گرفته ایم که بهترین کار خداحافظی از شبکه اجتماعی است. این بار مسیری برای پیگیری وجود نخواهد داشت ، روش این است که قبلاً در فیس بوک وارد شده اید ، ما پیوندی را که قصد دارم شما را در زیر بگذارم در نوار آدرس مرورگر مورد علاقه خود می نویسیم (یا کپی می کنیم).

facebook.com/help/delete_account

خواهیم دید که بارگیری نسبت به حالت طبیعی کمی بیشتر طول می کشد ، اما یک پنجره به ما ارائه می دهد که اطلاعات زیر و دو دکمه را در اختیار ما قرار می دهد: برداشتن / لغو کردن

اگر فکر می کنید دیگر هرگز از Facebook استفاده نخواهید کرد و می خواهید حساب خود را حذف کنید ، ما می توانیم در این کار به شما کمک کنیم. به خاطر داشته باشید که دیگر قادر به فعال سازی مجدد آن یا بازیابی اطلاعات یا محتوایی که در حساب خود بارگذاری کرده اید نخواهید بود.

اگر می خواهید حساب شما پاک شود ، روی «برداشتن حساب من"

این تنها روش موثر و قطعی برای حذف حساب Facebook ما است. هنگامی که روی «حذف حساب من» کلیک کنید ، این امر مجدداً ما را وسوسه خواهد کرد ، یک پنجره بازشو باز می شود که در آن باید رمز عبور فیس بوک و یک کد امنیتی کلاسیک خود را بنویسیم ، تا تأیید کنیم که ما یک سرقت نیستیمt ، یا به سادگی انجام این کار ساده در صورت امکان دشوارتر و در نهایت منصرف شدن.

این تنها شرکتی نیست که حذف حساب شما از سرورها را کاملاً پیچیده می کند و این امر با نقض قانون آلی حفاظت از داده ها ، به ویژه حق حذف و اصلاح داده ها انجام می شود. ما همچنین در روز آن شرح می دهیم یک آموزش گسترده در مورد «چگونه حساب Spotif خود را حذف کنیمو "، اما ما نمی توانستیم "به راحتی" کلاسیک را اضافه کنیم ، زیرا اینطور نیست.

به طور خلاصه ، این تقریباً همه چیز است ، همه چیز نیست ، زیرا فیس بوک با 14 روز فرصت به ما فرصت می دهد که در صورت ورود به فیس بوک ، حساب ما دوباره فعال می شود و تلاش برای حذف ما انجام می شود. بنابراین ، مطمئن شوید که روی کلاسیک کلیک نکنید "برای ورود با فیس بوک", و خدماتی را که با این روش ثبت کرده اید فراموش نکنید ، زیرا ورود به سیستم خود را از دست می دهید ، نکته بسیار مهمی.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

نظر بدهید ، نظر خود را بگذارید

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: AB Internet Networks 2008 SL
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.

  1.   من از چهره متنفرم dijo

    با تشکر!! می خواستم مدتها این کار را انجام دهم