App Store در iOS 15 پیش نمایش برنامه های نصب شده را پنهان می کند

آهسته سیب این فروشگاه به طور مداوم در حال تجدید و بهبود فروشگاه برنامه خود است ، به این ترتیب می کوشد کیفیت این محصولات را به طور قابل توجهی بهبود بخشد و به همین ترتیب متعهد به بهبود تجربه کاربری است که مشتریان اپل با دستگاه های خود دارند ، بنابراین یک اکوسیستم بسیار بالاتر ایجاد می کند کیفیت

اکنون اپل با مخفی کردن پیش نمایش برنامه هایی که از قبل نصب کرده ایم هنگام مشاهده محتوا در فروشگاه App iOS ، رابط فروشگاه App iOS را بهبود بخشیده است. به این ترتیب شرکت کوپرتینو قصد دارد با این جزئیات کوچکی که هنگام تحلیل سیستم با آن آشنا می شویم ، تجربه کاربر در iOS 15 را بهبود بخشد.

ما به لطف user @ متوجه این خبر شده ایمایلیاکوه از توییتر ، ایلیا کوخاروف ، چه کسی کشف کرده است که چگونه فروشگاه برنامه iOS در iOS 15 قادر است این پیش نمایش ها را به صورت عکس از صفحه برنامه هایی که قبلاً نصب کرده ایم پنهان کند. واقعیت این است که مکانیزم عملکرد کاملاً ساده است و پیشرفت واقعی یا طراحی مجدد را در فروشگاه App iOS نشان نمی دهد ، که در سطح طراحی تقریباً ثابت باقی می ماند ، واضح است که اپل کشوی خبر را در زمان WWDC نیمه تمام گذاشته است.

به نوبه خود، اپل هنوز مشکلات جدی را که با توسعه iOS 14.6 وجود دارد حل نمی کند ، که تاکنون جدیدترین نسخه سیستم عامل موبایل شرکت کوپرتینو است و به معنای واقعی کلمه باتری کاربران را خالی می کند. ما هزاران شکایت در توییتر و حتی در وب سایت پشتیبانی اپل پیدا کردیم که در آن کاربران ، از جمله من ، که قبل از iOS 14.6 با نرخ بالاتر از 25/30٪ باتری شب می آمدند ، در حالی که ما قبلاً به دیدن باتری قرمز عادت کرده ایم ، متوجه شدیم که به ما در مورد کمبود بیش از حد باتری هشدار می دهد.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.