همه چیز در مورد بلوک های تلگرام

قفل های تلگرام

به دور از پرکاربردترین برنامه های پیام رسان یا شبکه های اجتماعی که بیشتر روی فیلم ها و عکس ها متمرکز شده اند ، تلگرام خود را به عنوان یکی از برنامه های جایگزین برای هر دو حالت جای داده است. از گروه های هزاران نفری گرفته تا استفاده از آن به عنوان یک ابر شخصی نامحدود و رایگان ، گپ زدن با دوستان خود که می توانید از هر دستگاهی استفاده کنید و بدون اینکه در هر مکانی اشغال کنید ، یک مثال کوچک از موارد مختلف است. راه های استفاده از تلگرام.

اما با استفاده از آن مسئولیت به همراه می آید. ما اخیراً به شما گفتیم همه چیز در مورد قفل در WhatsApp است و حالا وقت آن است که همه چیز را در مورد قفل های تلگرام بدانید.

چگونه می توانم شخصی را مسدود کنم؟

ممکن است کسی که شما نمی خواهید با شما تماس بگیرد ، داشته باشد. این ممکن است یک آشنای قدیمی باشد ، که در شبکه های دیگر از او اجتناب کرده اید ، یا ممکن است یک غریبه باشد که با نام مستعار شما برای شما نامه نوشته است.

به هر حال، نام مستعار یا @نام کاربری آنها برای همه عمومی هستند. و همینطور عکس پروفایل و نامی که قرار داده اید (می توانید هرچه می خواهید قرار دهید). بنابراین اگر می خواهید مورد توجه قرار نگیرید ، بهتر است نام مستعار نداشته باشید و عکس پروفایل را قرار دهید که به نظر نمی رسد یا به طور مستقیم ، هیچ کدام را قرار ندهید.

اما راحت باش شماره تلفن شما فقط در شرایط زیر به اشتراک گذاشته می شود:
- اگر آنها شماره تلفن شما را از قبل در دفترچه تلفن خود ذخیره کرده اند.
- اگر شماره خود را به اشتراک بگذارید (با استفاده از "اشتراک شماره من")
- اگر شماره آنها را در دستور کار خود ذخیره کرده اید و برای آنها پیامی ارسال می کنید یا با آنها تماس می گیرید (مثل اینکه از شما پیامک یا تماس گرفته اند).

تحت هیچ شرایط دیگری شماره شما را نمی بینند، مانند اینکه اگر شما با استفاده از جستجوی جهانی یا در چت گروهی پیدا شده اید.

در این موارد که با ما تماس گرفته شده و ما نمی خواهیم ، اولین کاری که باید انجام دهیم کلیک روی "هرزنامه" است. این پیامی است که در بالای گپ جدیدی که با آن شخص باز شده است ظاهر می شود. این عمل باعث مسدود شدن کاربر و هشدار به تلگرام نیز می شود. اگر سایر کاربران آن تماس را به عنوان هرزنامه گزارش کنند ، حساب شما به طور موقت یا نامحدود محدود می شود.

اگر می خواهیم کاربری را که با ما تماس نگرفته است یا قبلاً این کار را کرده است اما "هرزنامه" نداده ایم ، مسدود کنیم باید به تنظیمات تلگرام> امنیت و حریم خصوصی> "کاربران مسدود شده" برویم. در آنجا می توان موارد جدیدی اضافه کرد یا مواردی را که قبلاً مسدود شده اند ویرایش کرد. ما همچنین می توانیم این کار را از طریق چت یا از طریق اطلاعات کاربر گفته شده انجام دهیم ، که با کلیک بر روی عکس نمایه وی به آنها دسترسی پیدا می کنیم. گزینه "مسدود کردن کاربر" با رنگ قرمز را در زیر مشاهده خواهیم کرد.

همچنین می توانیم کانال ها و گروه ها را به عنوان هرزنامه گزارش کنیم. در هر زمان ، اگر وارد گروه یا کانال شویم ، با کلیک روی نام ، منویی ظاهر می شود که می توانیم "گزارش" دهیم. پس از انجام این کار ، ما را از گروه یا کانال خارج می کند ، زیرا آنها دیگر نمی توانند ما را به آن اضافه کنند. اگر از فشار دادن "گزارش" پشیمان شدید ، آنها باید یک پیوند دعوت برای شما ارسال کنند و برای ورود مجدد آن را بپذیرند.

و البته، همچنین می توانید ربات ها را مسدود کنید.

وقتی شخصی را مسدود می کنم چه اتفاقی می افتد؟

وقتی مخاطب را مسدود کنید ، آنها تماس می گیرند دیگر نمی تواند برای شما پیام ارسال کند (بدون گپ مخفی) ، بدون تماس. همچنین نمی تواند شما را به گروه ها اضافه کند. دیگه چی، آنها نمی توانند عکس پروفایل یا وضعیت آنلاین شما را ببینند (آیا همیشه به عنوان "آخرین بار خیلی وقت پیش" ظاهر می شوید؟)

چگونه بفهمم که بلاک شده ام؟

راهی برای دانستن قطعی وجود ندارد ، اما همیشه نشانه هایی وجود دارد. وقتی مسدود شده اید برای شما اتفاق می افتد که پیامهایی که ارسال می کنید همیشه با یک علامت باقی می ماند. شما قادر به دیدن عکس پروفایل نخواهید بود (که اگر قبلاً دیده باشید ، کاملاً مشخص است که مسدود شده اید) و همچنین قادر به دانستن آخرین زمان اتصال آنها نخواهید بود. بله ، اساساً همان اتفاقی است که می افتد وقتی شخصی را مسدود می کنید ، اما از طرف دیگر دیده می شود.

تلگرام spambot

چگونه بفهمیم حساب شما محدود شده است و چه کاری باید انجام دهید؟

ممکن است شما قفل حساب داشته باشید و مجاز به نوشتن برای غریبه ها ، ایجاد و دعوت افراد به کانال ها و گروه ها نباشید.، و غیره. بسیار نادر است که آنها با استفاده عادی محدودیت هایی را در حساب شما ایجاد می کنند ، اما اگر ما مثلاً از ایجاد گروه و اضافه کردن افراد به گروه بدون رضایت آنها بیشتر شویم ، ممکن است حساب تلگرام را محدود کنیم.

این محدودیت می تواند موقتی ، یک روز ، یک هفته باشد یا می تواند برای مدت نامحدود باشد (تا ابد). در هر صورت، شما باید با رباتspambot تماس بگیرید (یکی از معدود حساب های تأیید شده ای که در تلگرام پیدا خواهید کرد). او همه چیز را در مورد بلوک شما به شما می گوید و اگر فکر می کنید غیرمجاز است یا اشتباه بوده است می توانید شکایت کنید.

برای هر نوع مشکل ، تردید یا س relatedال دیگری در رابطه با تلگرام ، لیستی از آنها دارید سوالات متداول و ، اگر همه راه های دیگر شکست خورد ، آن را بخاطر بسپارید پشتیبانی کاربر فوق العاده ای دارد. از تنظیمات هر یک از برنامه های تلگرام خود ، روی "س Askال بپرسید" کلیک کنید تا داوطلبان پشتیبانی تلگرام به شما پاسخ دهند.

بارگیری | تلگرام X 

بارگیری | تلگراف


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

نظر بدهید ، نظر خود را بگذارید

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.

  1.   کارلوس dijo

    اگر شماره تلفن همراه خود را در تلگرام پنهان کنم ، و به شخصی در تلگرام پیام دهم ، آیا اگر شماره مخفی را نداشته باشم ، آیا آن شخص می تواند من را مسدود کند؟