چگونه حساب WhatsApp خود را به طور کامل حذف و غیرفعال کنیم

واتساپ

شاید تا به حال در موقعیتی قرار گرفته باشید که به هر دلیلی شماره تلفن خود را تغییر دهید یا شماره تلفن خود را گم کرده یا رها کرده باشید ، در آن شرایط کاری که اپراتور انجام می دهد آزاد کردن این شماره است و آن را به شخص دیگری بده، شخصی که هنگام نصب برنامه پیام رسان معروف WhatsApp اگر کاربر قبلی فراموش کند حساب خود را حذف کند (با دسترسی به حساب کاربر قبلی) متعجب خواهد شد.

حساب های WhatsApp پیوند داده شده اند به شماره تلفن، نه به یک شخص ، نه به یک ایمیل و نه به یک دستگاه فیزیکی ، این یک راحتی بزرگ را در هنگام تأیید فعال سازی حساب با پیام کوتاه و فراموش کردن ثبت نام و رمزهای عبور و غیره فراهم می کند ، اما این به معنای یک خطر بالقوه برای حفظ حریم خصوصی از آنجا که هر کسی که شماره تلفن را داشته باشد می تواند تمام داده های مرتبط با آن را دریافت کند.

برای جلوگیری از دستیابی شخص به WhatsApp با گرفتن شماره تلفن شما ، امروز قصد داریم نحوه کار را به شما نشان دهیم غیرفعال کنید و کاملاً حذف کنید حساب WhatsApp خود را در چند مرحله ساده انجام دهید.

منظور از حذف حساب WhatsApp چیست؟

  • پیوند بین شماره تلفن و اطلاعات شخصی WhatsApp شما (تصویر نمایه ، وضعیت ، چت ، پرونده های چندرسانه ای ...) برداشته خواهد شد.
  • روش پرداخت ثبت شده شما از سرورهای WhatsApp حذف خواهد شد.
  • نسخه های چت های شما که هم در دستگاه iOS و هم در iCloud میزبانی می شوند ، حذف می شوند.
  • این شماره برای ثبت نام جدید در WhatsApp رایگان خواهد بود.

اقدامات احتیاطی

توصیه می شود از دستگاه iOS خود به صورت محلی پشتیبان تهیه کنید با پاک کردن حساب WhatsApp در رایانه شخصی یا MAC ، پشتیبان گیری خودکار از چت ها در iCloud نیز حذف خواهد شد و اگر هرگز بخواهیم حساب خود را دوباره فعال کنیم و پرونده های خود را حفظ کنیم ، باید از آن نسخه پشتیبان تهیه کنیم.

مراحل

پاسو 1:

واتساپ

ما برنامه WhatsApp را که بر روی دستگاه iOS خود نصب شده است پیدا می کنیم و آن را باز می کنیم (قابل استفاده در Android).

پاسو 2:

واتساپ

ما به قسمت تنظیمات در داخل برنامه رفته و وارد قسمت "حساب" می شویم.

پاسو 3:

واتساپ

در بخش "حساب" ، روی گزینه "حذف حساب من" کلیک کنید.

پاسو 4:

واتساپ

ما شماره تلفن خود را برای تأیید حذف و پس از پایان کار وارد می کنیم ما برنامه را از دستگاه خود پاک می کنیم (برای پاک کردن همه داده هایی که به صورت محلی ذخیره می شوند).

با این مراحل ساده حساب ما حذف خواهد شد با موفقیت و فرد بعدی که شماره تلفن فعلی شما را بدست آورد ، می تواند بدون داشتن مکالمه ، عکس یا نوع داده های شخصی مالک قبلی خود ، به عنوان کاربر جدید WhatsApp ثبت نام کند.

این وضعیت برای خودش قابل اجرا استیعنی اگر در هر زمان بخواهیم حساب خود را دوباره فعال کنیم ، این کار را انجام می دهیم مثل اینکه کاربر جدیدی هستیم ، باید با شماره تلفن خود ثبت نام کنیم و حساب را با پیام کوتاه فعال کنیم تا همه داده ها از نسخه پشتیبان قبلی شروع شود یا بازیابی شود .


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

2 نظر ، نظر خود را بگذارید

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.

  1.   BhEaN dijo

    دقیقاً ، این از نظر تئوری نحوه لغو دائمی حساب WhatsApp است ...

    مشکلی که وجود دارد این است که پس از آن در عمل ، این شرورها آنچه را که می خواهند انجام می دهند ... و درست پس از هفته ، پس از لغو حساب ، ناگهان مخاطبین شما به شما می گویند که دوباره در برنامه ظاهر می شوید. شما آن را بررسی می کنید و در واقع ... دوباره ظاهر شده اید ... گویی که آنها قبل از ترخیص شما "نسخه پشتیبان" را بازیابی کرده اند ....

    برای اینکه سرانجام به درخواستهای لغو اشتراکم رسیدم ، این درخواستها پس از چندین هفته و چندین نامه الکترونیکی تهدیدآمیز به وکلا ، سازمان حفاظت از داده ها و غیره انجام شد ، بسیار طول کشید. آنها هرگز به من پاسخ ندادند ، به هيچ كدام ... اما در نهايت آنها در نهايت مرا خاتمه دادند (ظاهراً ، البته كه ... كيست كه مي داند).

    Saludos،

  2.   آدریانا وازکز dijo

    اگر کسی آیفون داشته باشد و بگوید که مجبور است حساب خود را لغو کند ، آیا می تواند به اضافه کردن عکس پروفایل خود ادامه دهد و وقتی با او تماس می گیرید آیا آهنگ زنگ به شما می دهد؟