گام به گام از ذخیره خودکار عکسهای شما از iCloud جلوگیری می کند

iCloud-Photo-Library

به دنبال نگرانی های مربوط به حفظ حریم خصوصی توسط بسیاری از مردم رنج می برند مشاهیر طی چند ماه گذشته ، کاربران عصبانیت خود را معطوف به سرویس ذخیره سازی iCloud کرده اند. با فرض اینکه این مشکلات در هر سرویس ذخیره سازی ابری دیگری ممکن است رخ دهد ، یک وضعیت مشترک در حال رخ دادن است. و ما می بینیم که چگونه افراد بیشتری ترجیح می دهند عکس ها یا داده های خصوصی خود را در فضای ابری اپل نداشته باشند. بنابراین اگر نمی خواهید عکس های خود را در iCloud داشته باشید ، ما قصد داریم چند مرحله و روش های مختلف شما را راهنمایی کنیم تا بتوانید همه عکس های خود را ایمن نگه دارید ... آنها پرریسک هستند یا نه!

برای اطمینان از اینکه هیچ یک از عکسهای ما در iCloud ختم نمی شود ، ابتدا باید این را بدانیم: مکانهای مختلفی وجود دارد که iCloud می تواند عکسهای ما را از آنها ذخیره کند. بسته به آن ، باید یک یا چند مرحله زیر را انجام دهیم.

ذخیره خودکار عکس ها در iCloud

هر بار که عکسی می گیریم ، iCloud می تواند به طور خودکار آن را ذخیره کند. محدودیتی که iCloud با آن کار می کند تا هزار عکس است. لحظه ای که iCloud عکسی را که با دستگاه خود می گیرید می گیرد ، از هر دستگاه دیگری که به آن حساب iCloud مرتبط باشد ، قابل دسترسی است.

برای جلوگیری از این کار می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. "تنظیمات" را باز کنید
  2. به بخش "iCloud" بروید
  3. رفتن به "عکسها"
  4. قسمت "عکسهای من در جریان" را تغییر دهید تا دوباره غیرفعال یا فعال شود.
  5. قسمت "iCloud Photo Library" برای دستیابی به عکس ها و فیلم ها از سایر دستگاه ها ، بارگیری و ذخیره سازی خودکار کل کتابخانه را کنترل می کند.

به یاد داشته باشید که باید آن را در هر دستگاهی که به حساب iCloud پیوند داده اید غیرفعال کنید.

icloud1

2.- حلقه را در نسخه پشتیبان سیستم وارد نکنید.

اگر از تمام حلقه خود در iCloud پشتیبان تهیه کنید ، هرکسی که سیستم را از یکی از نسخه های پشتیبان شما بازیابی کند ، می تواند به آن دسترسی داشته باشد. ساده ترین راه برای جلوگیری از این کار قرار دادن حلقه در نسخه پشتیبان نیست. فقط باید مطمئن شویم که به صورت دوره ای عکس های خود را ذخیره می کنیم تا در صورت غیرفعال شدن این ویژگی ، با دستگاه خود دچار مشکلی نشویم و مشکلی نداشته باشیم.

  1. "تنظیمات" را باز کنید
  2. به بخش iCloud بروید و "Storage" را وارد کنید
  3. وارد قسمت "مدیریت فضای ذخیره سازی" شوید
  4. روی کپی دستگاه خود ، در بخش "کپی ها" کلیک کنید
  5. گزینه "Photo Library" را غیرفعال کنید

ما باید این فرایند را روی هر دستگاهی که به حساب iCloud خود پیوند داده ایم ، انجام دهیم.

icloud2

icloud3

محتوای برنامه Messages را به صورت دوره ای پاک کنید

آیفون ها یا iPad های ما همچنین عکس ها را در برنامه پیام ها ذخیره می کنند. این بدان معنی است که هر کسی که از نسخه پشتیبان تهیه کند می تواند بلافاصله به این داده ها دسترسی پیدا کند. اگر نگران آن عکس هایی هستیم که از طریق برنامه Messages ارسال و دریافت کرده ایم ، باید اطمینان حاصل کنیم که این محتوا را به طور منظم پاک می کنیم. برای انجام این کار با خیال راحت ، کافی است آنها را در خود برنامه حذف کنید و آن را خالی بگذارید. داده ها در جای دیگری که باید بررسی کنیم ذخیره نمی شوند.

از همگام سازی iTunes استفاده کنید

راه دیگری برای جلوگیری از اینکه اطلاعات ما به خطر بیفتد یا خطر افتادن به دست اشتباه را داشته باشد ، استفاده از iTunes به جای iCloud است. ما می توانیم از طریق iTunes از دستگاه با تمام جزئیات آن پشتیبان تهیه کنیم. به این ترتیب اطمینان حاصل می کنیم که داده ها یا اطلاعات ما در اینترنت ظاهر نمی شوند و در معرض هرگونه اقدام به سرقت نیستند.

با عقل سلیم به اشتراک بگذارید

مهمترین روشی که ما لیست می کنیم قدیمی ترین روش است: عقل سلیم. عکس یا داده خصوصی را به اشتراک نگذارید. هنگامی که چیزی را به اشتراک می گذارید که می تواند به شما آسیب برساند ، کنترل آن را از دست می دهید ، بنابراین به یاد داشته باشید که اولین شخصی که مسئولیت ایمنی شما را بر عهده دارد عقل سلیم شماست.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: AB Internet Networks 2008 SL
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.