نحوه عملکرد کتابخانه عکس مشترک در iOS 16

iOS 16 شامل یک چیز جدید است که ما مدت ها منتظر آن بودیم: کتابخانه عکس مشترک. اکنون می‌توانیم تمام عکس‌هایمان را با افراد دیگر به اشتراک بگذاریم، و همه می توانند اضافه یا حذف کنند. راه اندازی آن به این صورت است و به همین ترتیب کار می کند.

کتابخانه عکس مشترک را تنظیم کنید

برای راه‌اندازی «کتابخانه عکس مشترک» نیاز دارید به iOS 16.1 در iPhone یا iPadOS 16 در iPad خود به روز شود. کسانی که کتابخانه خود را با آنها به اشتراک می گذارید باید به این نسخه ها نیز به روز شوند. در مورد macOS شما نیاز دارید به macOS Ventura به روز شود. الزام دیگر این است که عکس ها را با iCloud همگام سازی کنید. اگر عکس‌هایتان در Apple cloud ذخیره نشده باشند، نمی‌توانید کتابخانه خود را به اشتراک بگذارید. اگر می خواهید از این قابلیت استفاده کنید و فضای کافی در iCloud ندارید، باید با پرداخت هزینه 50 گیگابایت، 200 گیگابایت یا 2 ترابایت فضا را افزایش دهید و عکس های خود را همگام سازی کنید. هنگامی که آنها در iCloud آپلود شدند، می توانید از گزینه Shared Photo Library استفاده کنید.

تنظیمات کتابخانه عکس مشترک

در iPhone یا iPad خود به تنظیمات دستگاه دسترسی داشته باشید، روی حساب خود ضربه بزنید و به iCloud> Photos دسترسی پیدا کنید. در پایین صفحه، گزینه Shared Photo Library را خواهید دید. در آنجا می توانید آن را فعال کنید و پیکربندی کنید که چه کسی می خواهید به آن دسترسی داشته باشد. در مجموع می توانید آن را با حداکثر 6 نفر به اشتراک بگذارید. در مک باید به همان منو در تنظیمات برنامه Photos در برگه "Shared Photo Library" دسترسی داشته باشید.

کتابخانه عکس مشترک چگونه کار می کند

می‌توانید کتابخانه عکس را با پنج نفر دیگر به اشتراک بگذارید تا بسازید در مجموع شش نفر به آن کتابخانه عکس دسترسی دارند. هر کسی که دسترسی داشته باشد می‌تواند عکس‌ها را اضافه، حذف و ویرایش کند. اینکه کدام عکس‌ها را به اشتراک می‌گذارید به خودتان بستگی دارد، می‌تواند از همه عکس‌های شما گرفته تا چند عکس باشد، این تصمیم شماست که در پیکربندی کتابخانه عکس مشترک. البته به خاطر داشته باشید که فقط می توانید یکی داشته باشید. عکس‌هایی که به اشتراک می‌گذارید فقط فضای حساب iCloud سازمان‌دهنده را اشغال می‌کنند از کتابخانه عکس

کتابخانه عکس مشترک iOS 16

هنگامی که کتابخانه عکس خود را به اشتراک گذاشتید، می توانید در برنامه Photos تغییر حالت دهید که آیا می خواهید کتابخانه شخصی یا اشتراکی خود را ببینید. در صورت تمایل می‌توانید به افزودن عکس‌ها به عکس به اشتراک‌گذاشته‌شده ادامه دهید، حتی در صورت تمایل می‌توانید این کار را به‌طور خودکار انجام دهید. شما تنظیمات این عملکرد را در تنظیمات آیفون و آیپد خود در بخش اختصاص داده شده به برنامه Photos دارید. همچنین می‌توانید در دوربین انتخاب کنید که عکس‌هایی که می‌خواهید بگیرید کجا ذخیره شوند، که برای آن باید روی نماد بالای صفحه با سیلوئت افراد کلیک کنید. اگر با رنگ زرد فعال شود، عکس ها به کتابخانه عکس مشترک می روند، اگر به صورت سیاه و سفید خط کشیده شوند، به کتابخانه شخصی می روند. در برنامه Photos می‌توانید با نگه‌داشتن روی عکس، تصاویر را از یک کتابخانه عکس به دیگری منتقل کنید تا منوی متنی ظاهر شود.

Apple TV و iCloud.com

ما همیشه در مورد iPhone، iPad و Mac صحبت کرده‌ایم، اما Apple TV و iCloud در وب چطور؟ می توانید عکس ها را ببینید از کتابخانه عکس مشترک.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: AB Internet Networks 2008 SL
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.