Miten jaettu valokuvakirjasto toimii iOS 16:ssa

iOS 16 sisältää uutuuden, jota olemme odottaneet pitkään: Jaetun valokuvakirjaston. Voimme nyt jakaa kaikki valokuvamme muiden ihmisten kanssa, ja kaikki voivat lisätä tai poistaa. Näin se on asetettu ja niin se toimii.

Määritä jaettu valokuvakirjasto

Tarvitset jaetun valokuvakirjaston määrittämiseen päivitetään iOS 16.1:een iPhonessa tai iPadOS 16:een iPadissa. Ne, joiden kanssa jaat kirjastosi, on myös päivitettävä näihin versioihin. MacOS:n tapauksessa tarvitset päivitetään macOS Venturaan. Toinen vaatimus on se synkronoida valokuvat iCloudin kanssa. Et voi jakaa kirjastoasi, jos kuviasi ei ole tallennettu Applen pilveen. Jos haluat käyttää tätä toimintoa eikä sinulla ole tarpeeksi tilaa iCloudissa, sinun on laajennettava tilaa maksamalla 50 Gt, 200 Gt tai 2 Tt ja synkronoidaan valokuvasi. Kun ne on ladattu iCloudiin, voit käyttää Jaettu valokuvakirjasto -vaihtoehtoa.

Jaetun valokuvakirjaston asetukset

Avaa laitteen asetukset iPhonella tai iPadilla, napauta tiliäsi ja siirry kohtaan iCloud> Valokuvat. Näytön alareunasta löydät Jaettu valokuvakirjasto -vaihtoehdon. Siellä voit aktivoida sen ja määrittää, kenelle haluat käyttää sitä. Voit jakaa sen yhteensä enintään kuudelle henkilölle. Macissa sinun on käytettävä samaa valikkoa Kuvat-sovelluksen asetuksista "Jaettu valokuvakirjasto" -välilehdellä.

Miten Jaettu valokuvakirjasto toimii

Voit jakaa valokuvakirjaston viiden muun henkilön kanssa yhteensä kuusi henkilöä, joilla on pääsy kyseiseen valokuvakirjastoon. Kaikki, joilla on käyttöoikeudet, voivat lisätä, poistaa ja muokata kuvia. Päätät itse, mitkä valokuvat jaat, se voi olla kaikista valokuvistasi vain muutamaan. Päätät itse, kun määrität jaetun valokuvakirjaston. Tietenkin muista, että sinulla voi olla vain yksi. Jakamasi valokuvat vievät vain tilaa järjestäjän iCloud-tilillä valokuvakirjastosta

Jaettu valokuvakirjasto iOS 16

Kun olet jakanut valokuvakirjastosi, voit vaihtaa Kuvat-sovelluksessa, haluatko nähdä henkilökohtaisen vai jaetun kirjastosi. Voit jatkaa kuvien lisäämistä jaettuun, jos haluat, voit jopa tehdä sen automaattisesti, jos haluat. Tämän toiminnon asetukset ovat iPhonen ja iPadin asetuksista Valokuvat-sovelluksen osiossa. Voit myös valita kamerasta, minne ottamasi valokuvat tallennetaan, jota varten sinun on napsautettava näytön yläreunassa olevaa kuvaketta, jossa on ihmisten siluetteja. jos se on aktivoitu keltaisella, valokuvat siirtyvät jaettuun kuvakirjastoon, jos ne on yliviivattu mustavalkoisesti, ne siirtyvät henkilökohtaiseen kirjastoon. Valokuvat-sovelluksessa voit myös siirtää kuvia valokuvakirjastosta toiseen pitämällä valokuvaa painettuna tuodaksesi esiin kontekstivalikon.

Apple TV ja iCloud.com

Olemme puhuneet iPhonesta, iPadista ja Macista koko ajan, mutta entä Apple TV ja iCloud verkossa? Vaikka et voi määrittää mitään näistä ominaisuuksista Apple TV:ssä tai iCloudissa verkossa, voit. voit nähdä kuvat Jaetusta valokuvakirjastosta.


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastaa tiedoista: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.