O servizo de mensaxería de YouTube xa está en marcha

Hai un tempo falabamos dun novo xeito que YouTube quere impoñer para que os seus usuarios comecen a darlle un sentido máis "social" á aplicación. E é que xa non será necesario deixar YouTube para compartir os nosos vídeos e comentarios favoritos cos nosos amigos, Google pretende que fagamos todo isto desde o seu propio servizo de mensaxería integrado en YouTube e comezou a despregarse en todo o mundo para iOS.

É a típica función que está oculta no código e que non comentaron na lista de cambios da última actualización, pero aí está. Vexamos rapidamente o novo servizo de mensaxería de YouTube para que saibas o que virá.

Para comezar, a pestana de notificacións da parte inferior dereita é a que desaparecerá, agora substituirase por "compartir" ou "compartido", Non sabemos exactamente como se traducirá esta funcionalidade ao español, pero o que temos claro é que acelerará moito o sistema. O único problema que atopamos é ter que usar a túa conta de YouTube, máis que nada porque para moitos usuarios é un aspecto anónimo ou que pouco ten que ver coa súa vida real.

¿Queremos converter YouTube nunha rede social? Isto é basicamente o que Google pretende con esta innovación, xa que agora os usuarios pasarán moito máis tempo nela, pensan que para comentar os vídeos en directo estarán na aplicación e non a abandonarán. Isto ademais do feito de que YouTube é de lonxe unha das aplicacións peor desenvolvidas para iOS, o consumo de batería é constante e nin sequera falamos dos datos ... Terá éxito esta iniciativa de Google ou será o enésimo intento fallido dunha rede social? Teremos que comprobalo.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.