Horas maxistrais do 21 de marzo

Portada de Apple o 21 de marzo

Despois de moitos meses de especulacións, rumores, filtracións e outros, hoxe 21 de marzo por fin imos saír da dúbida. Hoxe é o día seleccionado por Apple para presentar o que será o novo iPhone de 4 polgadas Co que quere atraer a aqueles clientes que, a partir de 4,7 polgadas, consideran que o iPhone é un teléfono demasiado grande.

Pero non só imos poder ver o novo iPhone SE, segundo todos os rumores, senón Tamén podemos ver o novo iPad Air 3 ou máis ben o iPad Mini ProComo afirman todos os rumores e filtracións, terá practicamente as mesmas características que o iPad Pro de 12,9 polgadas, pero nun tamaño máis contido, de 9,7 polgadas.

Se estás interesado en seguir a nota principal, deixámosche as horas de inicio da nota principal Podes seguilo a través do noso blog ou das nosas contas en Twitter, Facebook e Google+. Pero tamén podes seguila dirixir a través da seguinte páxina, onde publicaremos toda a información relevante que se produce durante o evento, así como fotografías da presentación.

Horas principais

  • 10:00 San Francisco (Estados Unidos)
  • 11:00 México
  • 12:00 Colombia
  • 12:00 Perú
  • 12:00 Ecuador
  • 12:30 Venezuela
  • 14:00 Chile
  • 14:00 Arxentina
  • 18:00 España

Durante a conferencia, ademais do iPhone SE e iPad Pro Mini, moi probablemente Apple presenta a renovación do Macbook de 12 polgadas que os de Cupertino presentaron o ano pasado. Os últimos rumores suxiren que Apple podería deixar de lado a gama Air para centrarse exclusivamente neste modelo e reducir un pouco o amplo catálogo de produtos portátiles que ten actualmente. Pero ademais, Apple utilizará o evento para presentar novas gamas de correas para o Apple Watch, porque para ver o Apple Watch 2 aínda teremos que esperar uns meses, quizais para a próxima conferencia de setembro.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.