Mindent a távirat blokkjairól

Távirat zárak

A Telegram messze nem a leggyakrabban használt, videókra és fotókra fókuszáló üzenetküldő alkalmazásoktól vagy közösségi hálózatoktól áll, és mindkét módozat alternatív alkalmazásának tekinti magát. A több ezer emberből álló csoportoktól kezdve, a korlátlan és ingyenes személyes felhőként történő használatig, egyszerűen beszélgetésen megy keresztül barátaival, amelyet bármilyen eszközről használhat, anélkül, hogy bármelyikben helyet foglalna. a távirat használatának módjai.

De a használatsal együtt jár a felelősség is. Nemrégiben elmondtuk mindent a WhatsApp zárakról És most itt az ideje, hogy mindent megtudjon a Telegram zárjairól.

Hogyan blokkolhatok valakit?

Lehetséges, hogy van, akivel nem akartál kapcsolatba lépni. Lehet, hogy egy régi ismerős, akit más hálózatokon elkerültél, vagy egy idegen, aki álneveddel írt neked.

By the way, álnevek vagy @felhasználónév mindenki számára nyilvánosak. Valamint a profilfotódat és a nevedet (amit tehetsz). Tehát, ha észrevétlen akar maradni, akkor a legjobb, ha nincsenek álnevei, és olyan profilfotót tegyen, amely nem jelenik meg, vagy közvetlenül nem tesz semmit.

De nyugodtan telefonszámát csak a következő esetekben osztják meg:
- Ha a telefonszámot már elmentette a telefonkönyvbe.
- Ha saját maga osztja meg a számát (a "Saját szám megosztása" használatával)
- Ha a telefonszámát elmentette a napirendjébe, és üzenetet küld nekik, vagy felhívja őket (mintha SMS-t vagy hívást kaptak volna tőled).

Más körülmények között nem fogják látni a telefonszámát, például ha globális kereséssel vagy csoportos csevegésben találja.

Ezekben az esetekben, amikor kapcsolatba léptek velünk, és nem szeretnénk, Az első dolog, amit tennünk kell, kattintson a "spam" gombra. Ez egy üzenet jelenik meg az adott személlyel megnyitott új csevegés tetején. Ez a művelet blokkolja a felhasználót, és riasztja a táviratot is. Ha más felhasználók is spamként jelentik azt a kapcsolatot, akkor fiókját ideiglenesen vagy korlátlanul korlátozzuk.

Ha le akarunk tiltani egy olyan felhasználót, aki még nem lépett kapcsolatba velünk, vagy már meg is tette, de nem adtunk "spam" -et, egyszerűen A táviratbeállítások> Biztonság és adatvédelem> „Letiltott felhasználók” menüpontra kell lépnünk. Ott felvehetünk újakat, vagy szerkeszthetjük azokat, amelyek már le vannak tiltva. Megtehetjük a csevegésből vagy az említett felhasználó információiból is, amelyekhez a profilfotójukra kattintva férünk hozzá. Alul látni fogjuk a piros színnel a "felhasználó blokkolásának" lehetőségét.

A csatornákat és csoportokat spamként is jelenthetjük. Bármikor, ha belépünk a csoportba vagy csatornába, a névre kattintva megjelenik egy menü, amelyben „tudunk jelenteni”. Miután ez megtörtént, eltávolít minket a csoportból vagy csatornából, amelyhez nem fognak tudni újra hozzáadni. Ha sajnálja, hogy megnyomta a "jelentés" gombot, el kell küldenie egy meghívó linket, és el kell fogadnia az újbóli belépést.

És természetesen, botokat is blokkolhat.

Mi történik, ha letiltok valakit?

Amikor letilt egy névjegyet, akkor ők többé nem fog tudni üzeneteket küldeni Önnek (nincs titkos beszélgetés), nincs hívás. Ezenkívül nem fog hozzáadni téged a csoportokhoz. Mi több, nem láthatják a profilképedet vagy az online állapotodat (mindig "régen utoljára" fogsz megjelenni?

Honnan tudom, hogy letiltottak-e?

Biztosan tudni nem lehet, de mindig vannak jelek. Ha blokkolják, akkor ez megtörténik veled az Ön által küldött üzenetek mindig pipával maradnak. Nem fogja látni a profilképet (ami ha korábban látta, elég egyértelmű jele annak, hogy letiltották) és akkor sem tudja megismerni az utolsó csatlakozási idejüket. Igen, alapvetően ugyanaz, mint ami akkor történik, amikor letiltasz valakit, de a másik oldalról nézve.

Spambot távirat

Hogyan lehet megtudni, hogy korlátozott-e a fiókja, és mit kell tennie?

Előfordulhat, hogy van fiókzárja, és nem engedélyezheti, hogy idegeneket írjon, csatornákat és csoportokat hozzon létre és hívjon megstb. Nagyon ritka, hogy normál használat esetén korlátozásokat szabnak az Ön fiókjára, de ha túllépjük például a csoportok létrehozását és az emberek beleegyezésük nélküli felvételét a csoportba, akkor lehetséges, hogy korlátozzuk a Telegram fiókot.

A korlátozás lehet ideiglenes, egy nap, egy hét, vagy lehet határozatlan (örökké). Mindenesetre, fel kell venni a kapcsolatot a @spambot botkal (azon kevés ellenőrzött fiók egyike, amelyet a Telegram-on talál). Mindent elmond neked a blokádról, és panaszkodhatsz, ha úgy gondolod, hogy ez indokolatlan vagy tévedés volt.

A távirattal kapcsolatos bármilyen más típusú probléma, kétség vagy kérdés esetén listája van gyakran ismételt kérdések és ha minden más nem sikerül, ne feledje csodálatos felhasználói támogatást nyújt. Bármelyik távirati alkalmazásának beállításai közül kattintson a "Kérdezzen" gombra, és a távirat támogató önkéntesei válaszolnak Önre.

Letöltés | X távirat 

Letöltés | távirat


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

2 hozzászólás, hagyd a tiedet

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

  1.   Carlos dijo

    Ha elrejtem a mobiltelefonszámomat a táviratban, és üzenetet küldök a táviratban lévő személynek, blokkolhat-e az illető, ha nincs meg a rejtett számom?

  2.   Isa dijo

    Miután letiltotta a táviratot, visszakeresheti az elküldött üzeneteket.