Ինչպես է աշխատում Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարանը iOS 16-ում

iOS 16-ը ներառում է մի նորույթ, որին մենք երկար էինք սպասում՝ Համօգտագործվող ֆոտոգրադարանը։ Այժմ մենք կարող ենք կիսվել մեր բոլոր լուսանկարներով այլ մարդկանց հետ, և բոլորը կարող են ավելացնել կամ ջնջել: Ահա թե ինչպես է այն ստեղծվել և այդպես է աշխատում:

Կարգավորեք Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարանը

Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարանը կարգավորելու համար ձեզ անհրաժեշտ է թարմացվի iOS 16.1-ին ձեր iPhone-ի կամ iPadOS 16-ի ձեր iPad-ի վրա. Նրանք, ում հետ կիսում եք ձեր գրադարանը, նույնպես պետք է թարմացվեն այս տարբերակներով: MacOS-ի դեպքում ձեզ անհրաժեշտ է թարմացվել macOS Ventura-ին. Մյուս պահանջն այն է լուսանկարները համաժամեցվեն iCloud-ի հետ. Դուք չեք կարողանա կիսվել ձեր գրադարանով, եթե ձեր լուսանկարները պահված չեն Apple-ի ամպում: Եթե ​​ցանկանում եք օգտագործել այս ֆունկցիոնալությունը, իսկ iCloud-ում բավարար տարածք չունեք, ապա ստիպված կլինեք ընդլայնել տարածքը՝ վճարելով 50 ԳԲ, 200 ԳԲ կամ 2 ՏԲ-ի համար և համաժամացնել ձեր լուսանկարները: Երբ դրանք վերբեռնվեն iCloud-ում, կարող եք օգտագործել «Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարան» տարբերակը:

Համօգտագործվող լուսանկարադարանի կարգավորումներ

Ձեր iPhone-ի կամ iPad-ի վրա մուտք գործեք սարքի կարգավորումները, հպեք ձեր հաշվի վրա և մուտք գործեք iCloud> Լուսանկարներ. Էկրանի ներքևի մասում դուք կգտնեք «Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարան» տարբերակը: Այնտեղ կարող եք ակտիվացնել այն և կարգավորել, թե ում եք ցանկանում մուտք ունենալ դրան: Դուք կարող եք կիսվել այն ընդհանուր առմամբ մինչև 6 հոգու հետ: Mac-ում դուք պետք է մուտք գործեք նույն ընտրացանկը Լուսանկարներ հավելվածի կարգավորումներում՝ «Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարան» ներդիրում:

Ինչպես է աշխատում Համօգտագործվող լուսանկարադարանը

Դուք կարող եք կիսվել Լուսանկարների գրադարանով հինգ այլ մարդկանց հետ՝ պատրաստելու համար ընդհանուր առմամբ վեց մարդ, ովքեր մուտք ունեն այդ ֆոտոգրադարանը. Բոլորը, ում հասանելիություն ունեն, կկարողանան ավելացնել, ջնջել և խմբագրել լուսանկարներ: Թե որ լուսանկարները կկիսեք՝ կախված է ձեզանից, դրանք կարող են լինել ձեր բոլոր լուսանկարներից մինչև ընդամենը մի քանիսը, դա ձեր որոշումն է՝ Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարանը կարգավորելիս: Իհարկե, հիշեք, որ դուք կարող եք ունենալ միայն մեկը: Ձեր տարածած լուսանկարները միայն տեղ են զբաղեցնում կազմակերպչի iCloud հաշվում ֆոտոգրադարանից

Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարան iOS 16

Հենց որ համօգտագործեք ձեր Լուսանկարների գրադարանը, կարող եք միացնել «Լուսանկարներ» հավելվածը՝ անկախ նրանից՝ ցանկանում եք տեսնել ձեր անձնական կամ ընդհանուր գրադարանը: Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք շարունակել լուսանկարներ ավելացնել համօգտագործվողին, եթե ցանկանում եք, նույնիսկ կարող եք դա անել ավտոմատ կերպով: Դուք ունեք այս ֆունկցիայի կարգավորումները Ձեր iPhone-ի և iPad-ի Կարգավորումներում՝ Photos հավելվածին նվիրված բաժնում: Դուք կարող եք նաև տեսախցիկի մեջ ընտրել, թե որտեղ եք ցանկանում, որ պահվեն այն լուսանկարները, որոնք պատրաստվում եք անել, որի համար պետք է սեղմել էկրանի վերևի պատկերակը մարդկանց ուրվանկարներով: եթե այն ակտիվացված է դեղինով, ապա լուսանկարները կգնան ընդհանուր ֆոտոգրադարան, եթե դրանք խաչված են սև-սպիտակով, ապա դրանք կգնան անձնական գրադարան: Լուսանկարներ հավելվածի շրջանակներում դուք կարող եք նաև պատկերներ տեղափոխել մի ֆոտոգրադարանից մյուսը՝ սեղմելով լուսանկարը՝ համատեքստային ընտրացանկը բացելու համար:

Apple TV և iCloud.com

Մենք ամբողջ ժամանակ խոսում ենք iPhone-ի, iPad-ի և Mac-ի մասին, բայց ինչ վերաբերում է Apple TV-ին և iCloud-ին համացանցում: Թեև դուք չեք կարող կարգավորել այս գործառույթներից որևէ մեկը Apple TV-ում կամ iCloud-ում համացանցում, կարող եք: կարող եք տեսնել լուսանկարները Համօգտագործվող լուսանկարների գրադարանից:


Հոդվածի բովանդակությունը հավատարիմ է մեր սկզբունքներին խմբագրական էթիկա, Սխալի մասին հաղորդելու համար կտտացրեք այստեղ.

Եղիր առաջին մեկնաբանողը

Թողեք ձեր մեկնաբանությունը

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու: Պահանջվող դաշտերը նշված են *

*

*

  1. Տվյալների համար պատասխանատու՝ AB Internet Networks 2008 SL
  2. Տվյալների նպատակը. Վերահսկել SPAM, մեկնաբանությունների կառավարում:
  3. Օրինականություն. Ձեր համաձայնությունը
  4. Տվյալների հաղորդագրություն. Տվյալները չեն փոխանցվի երրորդ անձանց, բացառությամբ իրավական պարտավորության:
  5. Տվյալների պահպանում. Տվյալների շտեմարան, որը հյուրընկալվում է Occentus Networks (EU) - ում
  6. Իրավունքներ. Timeանկացած պահի կարող եք սահմանափակել, վերականգնել և ջնջել ձեր տեղեկատվությունը: