כיצד למחוק ולהשבית לחלוטין את חשבון הווטסאפ שלך

WhatsApp

אולי אי פעם מצאת את עצמך במצב שמסיבה כלשהי שינית את מספר הטלפון שלך או שאיבדת / נטשת אותו, במצבים האלה מה שהמפעיל עושה זה לשחרר את המספר הזה תן אותו למישהו אחר, אדם שיפתיע בעת התקנת אפליקציית המסרים המיידיים המפורסמת WhatsApp אם הקודם שכח למחוק את חשבונו (בעל גישה לחשבון המשתמש הקודם).

חשבונות וואטסאפ מקושרים למספר טלפון, לא לאדם ולא לדוא"ל ולא למכשיר פיזי, זה מספק יתרון נוח מאוד כאשר מאשרים את הפעלת החשבון באמצעות SMS ושוכח רישומים וסיסמאות ואחרים, אבל זה גם אומר סיכון פרטיות פוטנציאלי מכיוון שכל מי שיש לו את מספר הטלפון הזה יכול לקבל את כל הנתונים המקושרים אליו.

כדי למנוע מאדם לרכוש את הוואטסאפ שלך על ידי קבלת מספר הטלפון שלך, היום אנו הולכים להראות לך כיצד השבת והסר לחלוטין את חשבון הווטסאפ שלך בכמה צעדים פשוטים.

מה הפירוש של מחיקת חשבון הווטסאפ שלך?

  • הקישור בין מספר הטלפון שלך לנתוני ה- WhatsApp האישיים שלך (תמונת פרופיל, סטטוס, צ'אטים, קבצי מולטימדיה ...) יוסר.
  • אמצעי התשלום הרשום שלך יוסר משרתי WhatsApp.
  • עותקי הצ'אטים שלך המתארחים במכשיר ה- iOS שלך וגם ב- iCloud יימחקו.
  • המספר יהיה בחינם לרישום חדש ב- WhatsApp.

אמצעי זהירות

מומלץ גבה את מכשיר ה- iOS שלך באופן מקומי במחשב האישי או ב- MAC, מחיקת חשבון ה- WhatsApp שלך תמחק גם את הגיבוי האוטומטי של הצ'אטים ב- iCloud, ואם אי פעם נרצה להפעיל מחדש את חשבוננו ולשמור על הקבצים שלנו, נצטרך להחיל את הגיבוי הידני הזה.

צעדים

שלב 1:

WhatsApp

אנו מאתרים את אפליקציית WhatsApp המותקנת במכשיר ה- iOS שלנו ופותחים אותה (רלוונטית לאנדרואיד).

שלב 2:

WhatsApp

אנו עוברים לקטע הגדרות בתוך היישום ונכנס לקטע "חשבון".

שלב 3:

WhatsApp

בקטע "חשבון" לחץ על האפשרות "מחק את החשבון שלי".

שלב 4:

WhatsApp

אנו מזינים את מספר הטלפון שלנו כדי לאשר את המחיקה ולאחר סיום אנו מוחקים את היישום מהמכשיר שלנו (כדי למחוק ביעילות את כל הנתונים המאוחסנים באופן מקומי).

בעזרת השלבים הפשוטים הללו חשבוננו יימחק בהצלחה והאדם הבא שירכוש את מספר הטלפון הנוכחי שלך יוכל להירשם כמשתמש WhatsApp חדש, מבלי לשמור על שום שיחה, תמונה או סוג נתונים אישיים של הבעלים הקודם.

מצב זה חל על עצמוכלומר, אם בכל עת נרצה להפעיל מחדש את חשבוננו, נעשה זאת כאילו היינו משתמשים חדשים, עלינו להירשם למספר הטלפון שלנו ולהפעיל את החשבון באמצעות SMS כדי להתחיל מחדש או לשחזר את כל הנתונים מהגיבוי הקודם. .


תוכן המאמר עומד בעקרונותינו של אתיקה עריכתית. כדי לדווח על שגיאה לחץ כאן.

2 תגובות, השאר את שלך

השאירו את התגובה שלכם

כתובת הדוא"ל שלך לא תפורסם. שדות חובה מסומנים *

*

*

  1. אחראי לנתונים: מיגל אנחל גטון
  2. מטרת הנתונים: בקרת ספאם, ניהול תגובות.
  3. לגיטימציה: הסכמתך
  4. מסירת הנתונים: הנתונים לא יועברו לצדדים שלישיים אלא בהתחייבות חוקית.
  5. אחסון נתונים: מסד נתונים המתארח על ידי Occentus Networks (EU)
  6. זכויות: בכל עת תוכל להגביל, לשחזר ולמחוק את המידע שלך.

  1.   BhEaN דיג'ו

    בדיוק, באופן תיאורטי מבוטל לצמיתות חשבון וואטסאפ ...

    הבעיה היא שבפועל, ההמולה הזו עושה מה שהם רוצים ... ומיד עם המחבט, שבועות לאחר ביטול החשבון, פתאום אנשי הקשר שלך אומרים לך שאתה מופיע באפליקציה שוב. אתה בודק את זה, ואכן ... הופעת מחדש ... כאילו שחזרו "גיבוי" לפני השחרור שלך ....

    לקח לי הרבה סוף סוף לטפל בבקשותי לביטול המנוי, שביצעו לאחר מספר שבועות ומספר מיילים המאיימים על עורכי דין, הסוכנות להגנת הנתונים וכו '. הם אף פעם לא הגיבו לי, לאף אחד ... אבל בסופו של דבר הם סיימו אותי לצמיתות (כביכול, אבל כמובן ... מי יודע).

    בברכה,

  2.   אדריאנה ווזקז דיג'ו

    אם למישהו יש אייפון ואומר שעליו לבטל את חשבונו, האם הוא יכול להמשיך להוסיף את תמונת הפרופיל שלו וכשאתה מתקשר אליו, הם יתנו לך רינגטון?