WhatsApp תאפשר לך לצאת מקבוצות מבלי להודיע ​​למשתמשים אחרים

עזוב קבוצות וואטסאפ ללא הודעות

לפני מספר ימים נודע לנו ש-WhatsApp השתלבה בגרסת הבטא של האפליקציה שלה מסנני חיפוש. זה איפשר לנו למצוא ביתר קלות את מה שאנחנו מחפשים באמצעות סדרה של פרמטרים. הפונקציה החדשה שנחשפה בגרסת הבטא של WhatsApp לשולחן העבודה היא אפשרות לעזוב קבוצות WhatsApp מבלי להודיע ​​לכל המשתמשים, מנהלים בלבד. עם הגעתם של קהילות וקבוצות של עד 256 אנשים, זהו אמצעי טוב להימנע מלהודיע ​​לכל הקבוצה על עזיבתו של משתמש.

אנחנו יכולים לצאת מקבוצות וואטסאפ מבלי שאף אחד ישים לב

קבוצות וואטסאפ קיימות כבר הרבה זמן. במקרה שמעסיק אותנו גם היום. כאשר משתמש מחליט לעזוב קבוצה, כל המשתמשים רואים הודעה המתריעה על עזיבתם. למעשה, הוא תופס חצי מהמקום של הודעה רגילה ויושב במרכז המסך. עם זאת, זה עשוי להשתנות בקרוב.

הצוות WABetaInfo מצא שינוי חדש הקשור לנשירה בתוך קבוצות. הפונקציה החדשה הזו הופיעה בגרסת הבטא של WhatsApp Desktop אך היא תגיע ל-iOS ולאנדרואיד ללא כל ספק במקרה ששירות ההודעות ייתן אור ירוק לשינוי.

Artaculo relacionado:
WhatsApp מתחילה לבדוק מסננים בחיפושים בגרסת הבטא שלה

השינוי הזה הופך את הפלט של קבוצת WhatsApp לבלתי נראה למשתמשים אחרים. עם יוצא מן הכלל. כל היציאות יקבלו הודעה ל- מנהלי קבוצות. זה עשוי להתאים, כפי שציינו, עם הגעת הקהילות בחודשים הקרובים, סדרה של פלטפורמות שבהן הקבוצות יהיו במרכז תשומת הלב. והאמת היא שעזיבתם של משתמשים לא צריכה ללכוד את תשומת הלב של הקבוצות כפי שהם עושים כרגע כשמישהו עוזב.

נראה אם ​​וואטסאפ תחליט סוף סוף להחיל את השינוי הזה על כל התשתית שלה. במקרה של כך, הן iOS, אנדרואיד, גרסת האינטרנט וגרסת שולחן העבודה יתעדכנו תוך הימנעות מההודעות המעצבנות של נטישת קבוצה על ידי משתמשים.


תוכן המאמר עומד בעקרונותינו של אתיקה עריכתית. כדי לדווח על שגיאה לחץ כאן.

היה הראשון להגיב

השאירו את התגובה שלכם

כתובת הדוא"ל שלך לא תפורסם.

*

*

  1. אחראי על הנתונים: AB Internet Networks 2008 SL
  2. מטרת הנתונים: בקרת ספאם, ניהול תגובות.
  3. לגיטימציה: הסכמתך
  4. מסירת הנתונים: הנתונים לא יועברו לצדדים שלישיים אלא בהתחייבות חוקית.
  5. אחסון נתונים: מסד נתונים המתארח על ידי Occentus Networks (EU)
  6. זכויות: בכל עת תוכל להגביל, לשחזר ולמחוק את המידע שלך.