IPad Pro 12,9 inci nambah dawa pengiriman tanggal 17-30 Juni

Magic Keyboard kanthi warna putih

Minangka pirang-pirang minggu sing wis dikandhani, lan ing dina-dina pungkasan iki dadi luwih nyata, wektu pangiriman iPad Pro 12,9 inci anyar duwe tanggal pangiriman sing diarepake sajrone paruh kaping pindho wulan Juni antara tanggal 17 lan 30.

Mesthine, wektu pangiriman kasebut cukup suwe nalika reservasi diwiwiti dina Jumuah 30 April kepungkur. Bebarengan karo iMac lan Apple TV 4K anyar uga mbukak reservasi iPad Pro iki, nanging wektu pangiriman pancen dhuwur.

Apple dhewe wis ngelingake kita

Saka perusahaan Cupertino, jarene yen wektu pengiriman sing diarepake wis tekan paruh kaping pindho wulan Mei, nanging nalika ganti dina utawa luwih saka jam wektu pangiriman wis ditambah akeh banget.

Siji-sijine model iPad Pro 12,9 inci kanthi tampilan mini-LED sing kasedhiya kanggo pangiriman sing luwih cepet saiki yaiku model 2TBIki kira-kira ana wektu pangiriman kanggo tanggal 25 Mei 1 Juni.

Sing saka iPad Pro 11 inci, model 128 GB duwe wektu pengiriman luwih murah, ing kasus iki wiwit 25 nganti 28 Mei. Tanpa mangu-mangu, kayane model 12,9-inch minangka model sing paling akeh dikarepake, uga yen sampeyan pengin nambah Magic Keyboard kanggo model 12,9 inci iki crita sing kedadeyan nalika diluncurake iPad Pro karo iki desain keyboard sing bakal teka sadurunge iPad Pro dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.