Podcast 12 × 25: Facebook bundel coklat lan LG pamitan

https://youtu.be/oIixxlMd5yI

Minggu iki Facebook nggawe coklat maneh lan luwih saka 500 yuta pangguna duwe data ing tangan peretas. LG uga pamitan sawise pirang-pirang taun nyoba nindakake sing beda.

Saliyane warta lan pendapat babagan warta minggu, kita uga bakal mangsuli pitakon saka para pamireng. Kita bakal nduwe hashtag #podcastapple aktif ing minggu iki ing Twitter supaya sampeyan bisa takon apa sing dikarepake, wenehi saran utawa apa wae sing dipikirake. Keraguan, tutorial, pendapat lan review aplikasi, apa wae duwe bagean ing bagean iki sing bakal ngisi bagian pungkasan podcast lan supaya sampeyan mbantu sampeyan saben minggu.

Kita ngelingake sampeyan yen sampeyan pengin dadi salah sawijining komunitas Apple paling gedhe ing Spanyol, ketik obrolan Telegram (pranala) ing ngendi sampeyan bisa menehi pendapat, takon, komentar babagan warta, lsp. Lan ing kene, kita ora dikenani biaya kanggo mlebu, uga ora nganggep sampeyan luwih becik yen sampeyan mbayar. Disaranake sampeyan langganan ing iTunes en iVoox utawa ing Spotify supaya episode didownload kanthi otomatis yen wis kasedhiya. Apa sampeyan pengin ngrungokake ing kene? Ing ngisor iki sampeyan duwe pemain sing kudu nindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.