Apple Bisa ngumumake Layanan Lengganan Podcast ing Acara Musim Semi

podcast

Mark Gurman nyatakake sawetara dina kepungkur kita ora bakal ngarep-arep presentasi sing hebat kanggo adicara sing bakal dianakake tanggal 20 April, dibaptis nganggo jeneng kasebut Disambungake Spring. Gosip paling anyar sing diterbitake dening Peter Kafka, kanthi acara iki, nuduhake manawa Apple bakal ngenalake layanan langganan podcast.

Kafta komentar ing salah sawijining tweet paling anyar, manawa dheweke yakin manawa Apple wis siyap dhewe platform pembayaran podcast kanggo dina Selasa ngarep. Informasi iki wis dikonfirmasi dening Steve Moser (MacRumors), amarga padha karo data paling anyar sing ditemokake ing beta paling anyar ing iOS 14.5.

Ing beta paling anyar iOS 14.4, ing pojok tengen ndhuwur tab Listen, lonceng ditemokake sing nuduhake kabeh konten anyar sing wis diterbitake bubar saka podcast sing kita tindakake.

Ing iOS 14.5 sampeyan bakal nemokake lambang anyar kanthi gambar akun kita, mula bisa uga liwat ikon anyar iki, sampeyan bakal nemokake informasi sing gegandhengan karo lengganan lan kabar babagan konten anyar sing diterusake karo podcast.

Wong lanang ing Apple Insider ujar yen suwene sawetara dina, Apple wis mandheg nampa pengajuan podcast anyar liwat iTunes Connect. Warta iki bisa uga ana gandhengane karo apa sing bakal direncanakake Apple sesuk, nanging uga bisa dadi pangopènan platform sing dijadwalake.

Wis pirang-pirang wulan ngomong babagan rencana Apple nggawe rencana langganan podcast. Platform anyar iki, sing diarani analis Loop Ventures bisa diarani Podcast +, bakal nawakake pilihan program premium eksklusif.

Saiki kita ana ing Beta kaping 14.5 iOS XNUMX, mula dirilis versi final kudune ora suwe, versi sing uga bakal nyakup macem-macem fungsi sing bisa dideleng artikel iki.

Sesuk kita bakal ninggalake keraguan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.