Apple Rilis iOS 15.2 Beta 4 Kanggo Pangembang

Rong minggu sawise diluncurake Beta katelu saka iris 15.2 lan iPadOS 15.2, Apple wis ngrilis Beta kaping papat, saiki mung kanggo pangembang, saiki kasedhiya kanggo diundhuh liwat OTA.

Pangembang sing duwe iOS 15.2 Beta sing diinstal ing piranti saiki bisa didownload liwat OTA, saka terminal kasebut, Beta kaping papat saka versi iki. Versi anyar iki kalebu laporan privasi, kaya sing dituduhake ing WWDC 2021 pungkasan, minangka karakteristik sing kita bisa mriksa aplikasi endi sing ngakses informasi pribadi ing piranti kita, lan frekuensi sing ditindakake, sing kalebu informasi babagan lokasi kita, panggunaan kamera, mikropon lan kontak. Kita uga diwenehi informasi babagan ing ngendi aplikasi lan kaca web kita kontak, supaya kita bisa sinau babagan kabeh sing ditindakake aplikasi lan web "ing balik tirai", lan ing ngendi dheweke ngirim informasi.

Saliyane opsi privasi iki, langkah-langkah keamanan uga kalebu ing aplikasi pesen kanggo bocah-bocah cilik ing omah, lan kanggo ngatur wong sing bakal bisa ngakses akun kita yen kita mati. Pilihan liyane kalebu ing release iki kalebu uFitur anyar ing aplikasi "Telusuri" sing ngidini sampeyan nemokake piranti sing nglacak sampeyan. Kita uga bisa ndhelikake email ing aplikasi Mail, lan ana owah-owahan kosmetik ing aplikasi iPad TV, kanthi sidebar anyar sing ngidini navigasi luwih langsung.

Owah-owahan liyane kalebu tombol kanggo ngaktifake utawa mateni mode Makro ing aplikasi Kamera, supaya kita bisa kanthi manual ngontrol pangowahan lensa ing iPhone kita supaya cukup fokus ing obyek sing cedhak banget. Fitur iki wis dituntut banget dening pangguna, amarga mode makro, sing migunani banget ing sawetara kesempatan, ing liyane nyegah kita njupuk foto sing apik yen ora pengin nggunakake mode kasebut kanthi rapet.

Versi pungkasan nganyari iki samesthine bakal teka., bisa ditebak sadurunge pungkasan taun. Ing wayahe iku mung kasedhiya kanggo pangembang, iku bakal rauh teka kanggo pangguna saka Public Beta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.