Apple bakal ngeculake iOS 14.5 kanthi resmi minggu ngarep

Podcast Apple ing iOS 14.5

Wingi dina utama lan minangka dina hangover pasca presentasi sing apik, kita bakal luwih ngerti luwih akeh kabar lan pariwara sing didhelikake ing siaran pers lan landings saka Apple. Sanajan kita ngarepake presentasi resmi iOS 14.5 ing intine, tim Tim Cook mung nyoroti kemajuan iOS lan iPadOS 14 sing signifikan ing level piranti lunak, saliyane kekuwatan macOS Big Sur ing Mac. Nanging, iOS 14.5 minangka salah sawijining update paling anyar nganti saiki sing kalebu warta penting banget kanggo pangguna. Ing rilis pers Apple ngumumake rilis iOS 14.5 minggu ngarep.

iOS 14.5: nganyari paling gedhe menyang iOS 14 nganti saiki

Beta nganyari iki wis pirang-pirang wulan kepungkur karo kita. Sajrone sawetara minggu kepungkur, jumlah betas kanggo pangembang wis saya gedhe kanthi tujuan kanggo polesan kabeh warta lan bisa ngluncurake versi paling apik. Wingi-wingi wae versi Calon Rilis yaiku versi iOS 14.5 sing meh mesthi ditemtokake kajaba kesalahan serius ditemokake. Publikasi pembaruan iki kanggo pangembang menehi gambaran yen Apple pengin ngeculake iOS 14.5 sanalika bisa.

Artikel sing gegandhengan:
Kabeh warta iOS 14.5 ing video

Nyatane, kita ngerti Apple ngrencanakake bakal ngeculake iOS 14.5 minggu ngarep thanks kanggo sawetara klarifikasi ing rilis pers produk sing ditampilake wingi:

Para pamireng bisa ngakses tab telusuran sing luwih apik kanthi kategori lan dhaptar ndhuwur, kaca acara lan episode anyar kanthi tombol Smart Play, lan episode sing disimpen ing iOS 14.5, iPadOS 14.5, lan macOS 11.3. Episode sing disimpen uga kasedhiya ing watchOS 7.4 lan tvOS 14.5. Nganyari piranti lunak iki bakal kasedhiya minggu ngarep.

Ing kasus iki, siaran pers cocog karo warta sing digabung menyang ekosistem Apple Podcast kanthi desain anyar lan fungsionalitas langganan anyar. Fitur kasebut mung bakal kasedhiya karo nganyari anyar kanggo kabeh sistem Apple. Saliyane anyar iki, nganyari bakal nggawa sing menarik banget sing bakal dibahas ing ngisor iki:

  • Dhukungan kanggo miwiti AirTags
  • Mbukak kunci iPhone nggunakake Apple Watch
  • Rawuh Transparan Pelacakan Aplikasi, firewall privasi Apple kanggo pangguna
  • Emoji anyar
  • Kemampuan kanggo ngganti swara Siri
  • Ubah layanan puter maneh gawan

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.