Apple nganyari AirPods Pro supaya kompatibel karo pangisi daya MagSafe

AirPods Pro nganggo pangisi daya MagSafe

Saliyane ngluncurake AirPods 3 anyar, Apple wis nganyari AirPods Pro supaya kompatibel karo pangisi daya MagSafe lan didandani kanthi magnetik.

Sore presentasi ing Apple. Saliyane ndeleng AirPods 3 anyar, kanthi desain gaya AirPods Pro nanging ora bisa dibatalake, mini HomePod anyar kasedhiya kanthi warna kayata oranye, kuning lan biru, lan mesthine MacBook Pro anyar nganggo M1 Pro lan M1 pemroses Max. Apple wis ngluncurake situs web sawetara AirPods Pro anyar kanthi kasus pengisian daya sing kompatibel karo sistem MagSafe, tegese, saliyane diisi daya kanthi magnetik, magnet kasebut tetep diwenehake amarga magnet sistem, dadi luwih gampang dilebokake kanthi sampurna ing disk sing diisi daya.

AirPods Pro sadurunge kompatibel karo pangisi daya nirkabel, nanging yen ukurane cilik, nggawe posisi sing sampurna bisa uga angel banget. Aku dhewe wis nggunakake MagSafe supaya bisa ngisi daya maneh lan aku ora nemoni masalah, nanging sejatine luwih gampang nggunakake pangisi daya apa wae sing dirancang kanggo nggarap AirPods kanthi papan sing khusus, kayata sisih w├ętan Satechi sing kita analisa ing blog. Kanthi versi kothak kargo anyar iki, Bakal luwih gampang amarga kaya iPhone, magnet bakal ngurus nyelehake casing daya ing posisi sing sampurna kanggo mbayar ulang, lan bakal tetep tetep, tanpa obah lan mandheg ngisi daya.

Rega AirPods Pro anyar iki padha karo rega sadurunge, sing ora bisa dituku maneh ing situs web Apple. Ora ana pangowahan liyane ing spesifikasi produk, dheweke mung ngowahi kasus pengisian daya supaya kompatibel karo sistem MagSafe. Pembaruan AirPods Pro ora diarepake nganti taun ngarep, 2022.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Edward Aguado ngandika

    Good morning.

    Apa AirPods 3 uga bisa dikenani biaya nganggo magsafe? Apa sampeyan ngerti apa-apa? Bakal dadi sing dibutuhake kanggo tuku nalika dheweke metu ...

    1.    louis padilla ngandika

      Ya, kasus pengisian daya sampeyan wis didhukung