Apple ngeculake iOS 2 Beta 16 kanggo iPhone

Pangembangan iOS 16, sistem operasi sing bakal tekan kabeh pangguna iOS lan iPadOS sajrone kuartal pungkasan taun 2022 lan kita ing iPhone News nganalisa kanthi jero kanggo ngandhani kabeh kabar kasebut.

Pangembangan sing penting banget ora ngenteni, alon-alon nanging mesthi, lan kepiye maneh, Apple wis ngeculake iOS 16 Beta 2 kanggo pangguna sing wis nginstal versi iki kanggo pangembang sing bisa nganyari kanthi gampang.

Temenan, bebarengan karo iOS 16, iPadOS 16 Beta 2 bakal teka sing bisa diinstal bebarengan karo watchOS 9. Nanging, kabar liyane babagan macOS Ventura kudu ngenteni.

Saiki, iOS 16 Beta 2 wis mesthi nggabungake pangenalan «captcha» sing bakal ngidini kita ngliwati fungsi kasebut amarga sistem bakal ngenali kita minangka pangguna kanthi otomatis lan mulane kita ora kudu "ngatasi" kanggo mlebu ing kaca web utawa platform sing kita minati.

Kangge, kabar kasebut diwatesi kanggo optimasi sistem. Kita ngelingake yen iPhone dadi panas banget karo instalasi Beta iki lan, minangka biasanipun, iku ngaruh mengaruhi otonomi piranti.

Kanggo nganyari liwat OTA (Over the Air) iOS 16 Beta mung pindhah menyang Setelan> Umum> Nganyari Piranti Lunak lan bakal katon kanthi otomatis.

iOS 16 Beta 2 bisa diinstal ing piranti ing ngisor iki:

  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13
  • iPhone 13 Mini Kab
  • iPhone SE 2022
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Mini Kab
  • iPhone SE 2020
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.