Apple ngenalake pasuryan lan tali Edisi Pride 2022 anyar kanggo Apple Watch

Apple Watch Bands Pride Edition 2022

Tanggal 17 Mei, Hari Internasional Melawan Homofobia, Transfobia lan Bifobia dirayakake. Njupuk kauntungan saka wusana, minangka Apple wis dilakoni ing taun kepungkur, Tali lan pasuryan Special Pride Edition wis dikenalaké kanggo Apple Watch. Tumindak iki minangka dorongan liyane saka perusahaan gedhe kaya Apple kanggo nyoba ndhukung komunitas LGBT. Taun iki Edisi Pride wis rong tali anyar lan dial anyar kanggo jam. Minangka anyar, kita nyorot manawa rong tali 2022 iki wis dikenalake tinimbang siji lan siji saka edisi Nike.

Iki minangka tali Edisi Pride anyar kanggo Apple Watch

Seminggu mengko saka biasane Apple wis ngenalake band Apple Watch ing Edisi Pride 2022. Kita ngomong telat amarga Big Apple biasane ngluncurake kampanye kasebut ing dina-dina penting. Ing kalodhangan iki, 17 Mei minangka Hari Internasional Melawan Homofobia, Transphobia lan Biphobia lan tanggal iki digunakake kanggo woro-woro. Nanging, nganti sawetara menit kepungkur, kita ora duwe informasi babagan tali lan dial khusus taun iki.

Artikel sing gegandhengan:
Gosip babagan Apple Watch Series 8 kanthi desain flat bali

Nanging pungkasane dheweke karo kita. Apple wis mutusake kanggo ngluncurake rong tali tinimbang siji kaya sing biasane ana ing Edisi Pride. Ing pisanan ing antarane yaiku Tali Olahraga Loop, karo rega 49 euro, wis a gradien sing nggabungake gendera Pride kanthi limang warna anyar:

Ing tangan siji, coklat lan ireng makili wong LGBTQ + warna sing wis didiskriminasi, uga wong sing urip utawa nandhang HIV lan AIDS. Lan, ing sisih liyane, biru cahya, jambon lan putih menehi penghargaan marang wong trans lan wong sing ora kenal karo jender apa wae.

Ing tangan liyane, kita duwe kaya anyar sing anyar Nike Sport Loop kanthi kain nilon sing diilhami dening BeTrue, inisiatif Nike kanggo kesetaraan ing donya olahraga. Kanggo nyandhang tali sing cocog karo Edisi Pride iki Apple uga wis ngluncurake pasuryan anyar kanggo mengeti dina kasebut. Tali iki uga regane 49 euro.

Kasedhiya wiwit dina iki ing Apple Store Online

Kajaba iku, ing katrangan aksesoris anyar kasebut dikomentari khusus dhukungan finansial sing diwenehake Apple kanggo organisasi sing ningkatake hak-hak kolektif LGTBQ + lan kerja kanggo owah-owahan positif, kalebu: Encircle, Equality Federation Institute, Equality North Carolina, Equality Texas, Gender Spectrum, GLSEN, Human Rights Campaign, PFLAG, The National Center for Transgender Equality, SMYAL, The Trevor Project and ILGA World.

tali iki saiki kasedhiya ing Apple Store Online nanging durung ing toko fisik. Ing toko fisik kita bisa tuku saka 26 Mei, Kamis iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.