Apple Rilis iOS lan iPadOS 15.1 RC kanggo Pangembang

Apple mung ngucapake cangkeme sawise nggawe MacBook Pro anyar kanthi M1 Pro lan M1 Max anyar. Komputer anyar sing teka kanggo merevolusi jagad komputasi maneh ... M1 wis kaget, sampeyan bakal bisa ndeleng M1 Pro lan Max. Nanging ora kabeh bakal Mac. Apple uga pengin nampilake AirPods anyar lan HomePods Mini anyar, lan kabeh pangembang bisa kerja maneh wiwit ing Cupertino nemb├ę nerbitake versi RC iOS lan iPadOS 15.1. Maca terus yen sampeyan menehi kabeh rincian versi anyar iki.

Kaya sing mesthi dakkandhani, versi iki kanggo pangembangIki versi beta, sanajan wis tekan versi Calon Rilis, nanging isih ana. Lan rilis versi iki nduweni arti: enggal kita bakal bisa ndeleng versi stabil ing piranti. iOS lan iPadOS 15.1 nggawa asil dandan kanggo piranti sing kalebu Bali mbalek maneh, fungsi anyar sing bakal ngidini kita telpon kanca lan sesambungan karo dheweke kanthi nonton film utawa ngrungokake musik bebarengan. Kanthi SharePlay, dhaptar lagu bareng lan sinkronisasi program televisi bali dadi kabeh peserta bisa ndeleng sekaligus.

Kajaba iku, kanggo pangguna saka iPhone 13 Pro, iOS 15.1 menehi dhukungan kanggo ngrekam video ing ProRes (sampurna kanggo diowahi ing M1 Max anyar), winates nganti 30fps ing 1080p ing piranti kanthi "mung" 128GB panyimpenan (liyane bisa ngrekam ing 4K); lan uga kamungkinan kanggo mateni Auto Macro dadi cedhak banget karo obyek. Warta sing uga kasedhiya karo perbaikan bug sing bakal nggawe iOS 15 luwih stabil. Versi sing bisa uga bakal kita tingali ing versi stabil minggu ngarep, priksa manawa kita bakal menehi kabar yen wis ana kabar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.