Call of Duty Warzone alon-alon nyedhaki iPhone lan iPad

Telpon saka tugas Warzone

Ora ana keraguan manawa tekane Call Of Duty Warzone ing piranti iOS lan Android minangka salah sawijining warta sing wis ditunggu-tunggu dening akeh. Ing kasus iki pangembang Activision Blizzard bakal nggoleki tim lengkap saka engineers, seniman, perancang, pangembang game lan profil liyane padha kanggo berkembang apa bakal game paling diantisipasi kanggo akeh ing iPhone lan iPad.

Game sing bakal digawe khusus kanggo piranti seluler isih adoh nanging samesthine pembangunan bisa diwiwiti kanthi cepet lan pangguna bakal seneng Telpon Tugas: Warzone ing iPhone lan iPad sanalika bisa.

Sukses Call of Duty Warzone ing iPhone lan iPad meh dijamin

Pancen para pemain lan game kasebut akeh owah-owahan nanging ing kasus iki game kasebut bisa dadi sukses nyata ing piranti seluler. Lan kita ngomong iki njupuk menyang akun latar mburi jinis game iki lan luwih khusus saka Call of Duty saga. Nalika game kasebut teka ing konsol kanthi gratis ing Maret 2020, iku sukses nyata lan liya-liyane thanks kanggo format perang kraton sing didhisiki game kaya Fortnite.

Ing wayahe apa sing dikarepake yaiku duwe tim sing apik lan ngembangake game sing bakal digawe khusus kanggo platform seluler. Ing pangertèn iki, titik tartamtu iki bisa dadi regane gedhe kanggo nggawe game khusus kanggo iPhone lan iPad, amarga bakal ana luwih akeh pilihan lan game kanggo pangguna. Game wis samesthine kanggo kurban pengalaman unik kanggo penyayang saka saga iki lan nyenengake tenan kanggo muter ing layar kaya iPhone iPad utawa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.