Nyalin lan nyimpen foto lan teks kanthi cepet nganggo iOS 15 Seret & Selehake

iOS 15 Minangka sistem operasi perusahaan Cupertino sing nampa kritik paling akeh ing taun-taun pungkasan, ora ana sawetara pangguna sing ngilangi pembaruan iki minangka "inovasi cilik", nyatane, tarif undhuhan iOS 15 sabenere memori paling populer. Nanging, kasunyatane yaiku iOS 15 kalebu akeh fitur anyar sing nggawe urip kita luwih gampang.

Kita nuduhake sampeyan cara nggunakake Drag & Drop ing iOS 15, fitur sing ngidini sampeyan nyalin lan nempel teks ing antarane aplikasi, uga ndownload pirang-pirang foto saka Safari. Kanthi trik sederhana kasebut, sampeyan bakal bisa nggunakake iPhone iPad utawa kaya profesional sing sejati.

Nyalin lan nempelake teks nganggo Seret & Selehake

Salah sawijining fungsi Drag & Drop sing kurang dikomentari yaiku nyalin lan nempel teks, lan kanggoku katon sabenere sing paling migunani. Nyalin lan nempel teks kanthi nggunakake Seret & Selehake iku gampang banget, kita nuduhake:

  1. Pilih teks sing pengin disalin, teks utawa ukara lengkap. Kanggo nindakake iki, tutul kaping pindho ing teks banjur pindha pamilih.
  2. Saiki pencet hard / dawa ing teks (3D Touch utawa Haptic Touch).
  3. Yen wis milih, tanpa ngeculake, geser munggah (swype munggah).
  4. Saiki nganggo tangan liyane, sampeyan bisa mbukak iOS, kanthi nggunakake garis ngisor lan menyang aplikasi sing dikarepake, tanpa ngeculake teks.
  5. Saiki pilih kothak teks aplikasi sing dipengini lan nalika lambang (+) katon ijo, culake

Semono uga gampang sampeyan bisa nyalin lan nempel teks ing antarane macem-macem aplikasi.

Salin lan tempel foto nganggo Seret & Selehake

Liyane kemungkinan gedhe sistem iOS 15 Drag & Drop yaiku sabenere supaya bisa njupuk lan nggawa foto menyang aplikasi sing gampang disenengi.

  1. Pilih potret sing pengin disalin. Kanggo nindakake iki, pencet hard / dawa ing foto (3D Touch utawa Haptic Touch).
  2. Yen wis milih, tanpa ngeculake, geser munggah (swype munggah).
  3. Ing wektu iki, yen pengin, sampeyan bisa nambah foto kanthi nutul nganggo tangan liyane.
  4. Saiki sampeyan bisa navigasi iOS, kanthi nggunakake garis ngisor lan menyang aplikasi sing dikarepake, tanpa ngeculake teks.
  5. Saiki pilih aplikasi sing pengin disalin foto utawa set foto lan nalika lambang (+) katon ijo, culake.

Download pirang-pirang foto saka Safari

Iki dakpikirake tanpa mangu salah sawijining fungsi sing hebat, lan iku sejatine sampeyan bakal bisa ndownload foto sing pengin saka Safari tanpa kudu didownload siji-siji.

  1. Bukak Gambar Google lan goleki apa sing sampeyan karepake. Kanggo nindakake iki, pencet hard / dawa ing foto (3D Touch utawa Haptic Touch).
  2. Yen wis milih, tanpa ngeculake, geser munggah (swype munggah).
  3. Ing wektu iki, yen pengin, sampeyan bisa nambah foto kanthi nutul nganggo tangan liyane.
  4. Saiki sampeyan bisa langsung menyang aplikasi Foto iOS, kanthi mbukak Multitasking uga langsung saka Springboard. Elingi, tanpa ngeculake foto sing disalin.
  5. Saiki pilih aplikasi sing pengin disalin foto utawa set foto lan nalika lambang (+) katon ijo, culake foto sing disalin ing aplikasi Foto.

Trik iki pancen gampang banget kanggo ndownload akeh foto sekaligus ing iOS 15.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.