Chipolo One Spot, iki minangka cara golek locator pisanan sing kompatibel karo Apple Search

Apple wingi ngumumake program "Telusuran" anyar sing pabrik liyane bisa nyakup piranti pelacak ing jaringan "Telusuran" ing iOS, lan Chipolo minangka salah sawijining sing pertama ngumumake produk anyar, kanthi kabeh rincian babagan cara kerjane.

Produk Chipolo pisanan sing kompatibel karo Panelusuran Apple yaiku «Chipolo One Spot», disk ireng cilik sing bisa dilebokake ing dering tombol, dompet utawa saku, lan bakal ngidini kita ora mung nemokake prekara sing ora dingerteni saka ngendi kita ninggali, nanging uga barang sing ilang ing lokasi sing adoh. Aksesoris cilik iki bakal kasedhiya ing warna ireng lan bakal anti banyu, nganggo batere sing suwene setaun lan bisa diganti sawise wektu kasebut. Sampeyan uga duwe speaker sing bakal ngetokake swara nganti 120dB, kanggo nemokake piranti sampeyan.

Chipolo bakal nggunakake aplikasi "Telusuran" iOS, sing bakal ngubungake menyang iPhone kanthi sawetara langkah sing gampang. Sawise rampung, kita bisa:

  • Goleki barang: sampeyan bisa nemokake Chipolo One Spot liwat aplikasi Telusuran, nuduhake lokasi pungkasan sing dingerteni.
  • Gawe swara: yen lokasine cedhak, sampeyan bisa nggawe swara kanggo nemokake.
  • Mode ilang: yen sampeyan kelangan item sing wis dipasang ing Chipolo One Spot, sampeyan bisa nyelehake ing "mode ilang", supaya yen ana sing nemokake, sampeyan bakal nampa kabar. Yen ana wong liya sing ora nemokake, sampeyan bisa nggunakake aplikasi «Telusuri» kanggo ngenali, lan sampeyan bakal ngakses situs web sing bakal katon pesen sing ditinggalake karo pemilik, uga informasi kontak kanggo bisa mbalekake.

Kabeh iki kedadeyan kanthi keamanan maksimum sing bakal dijamin privasi sampeyan amarga enkripsi end-to-end, Apple utawa Chipolo ora bisa nemokake piranti sampeyan kapan wae. Lan uga ora bakal dikenani biaya saben wulan kanggo layanan iki. Produk Chipolo pertama, One Spot, bakal kasedhiya kanggo reservasi ing wulan Mei, kanthi pengiriman pertama wiwit wulan Juni. Sampeyan duwe informasi luwih lengkap lan kemungkinan reservasi ing situs web resmi Chipolo (pranala)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   hummer ngandika

    Aku mung tuku sawetara chipolos siji, lan aku ngerti manawa ora kompatibel karo iphone APP ... mesthine wis adaptasi sing saiki menyang APP tinimbang cara liya.