'Dhukungan Apple' nggampangake ndeleng babar pisan lan jangkoan produk

Tuku anyar piranti ing bagean pangguna kudu duwe seri karakteristik dhasar supaya konsumen tetep tenang. Kaping pisanan, informasi kualitas babagan piranti sing sampeyan tuku. Kapindho, transparansi babagan cara pengiriman, kira-kira durasi lan kira-kira tanggal pengiriman. Lan pungkasane, pameran saka jangkoan lan jaminan sing ditawakake perusahaan. Apple nawakake garansi setaun ing kabeh piranti kanthi kemungkinan tuku asuransi tambahan, AppleCare. Kanthi nganyari aplikasi anyar 'Dhukungan Apple' Kita bisa mriksa babar pisan piranti lan jangkoan yen AppleCare.

Priksa jangkoan piranti saka 'Dhukungan Apple'

Butuh pitulung? Entuk dhukungan teknis sing dibutuhake kanggo produk Apple favorit - kabeh saka sak papan. Dhukungan Teknis Apple menehi akses pribadi kanggo solusi kanggo kabeh produk lan layanan Apple. Sinau babagan cara ngatur lengganan utawa ngreset sandhi ID Apple, antara liya.

Apple mutusake ngluncurake aplikasi kanggo musatake dhukungan lan layanan teknis ora prelu gila ing situs web sampeyan. Yaiku Dhukungan Apple, aplikasi sing gampang, serba guna lan lengkap sing kasedhiya kanggo iOS lan iPadOS. Sawise pirang-pirang taun, aplikasi iki diwenehi vitamin karo akeh warta lan wis dadi papan referensi kanggo njaluk pitulung saka dhukungan teknis lan malah njaluk janjian menyang Apple Store.

Anyar Versi 4.2 ngenalake telung aspek anyar sing nambah panggunaan lan nyedhiyakake fungsi anyar kanggo pangguna. Pertama, pilihan pangeling Integrasi leladen liwat telpon utawa pesen teks. Iki kalebu ing Apple Store fisik sing bakal menehi notifikasi nalika Genius wis dirilis lan sampeyan bisa menyang toko. Nanging, ing versi anyar iki nalika nggawe reservasi sampeyan bisa nyetel pangeling otomatis.

Uga wis digabung alat kanggo mriksa status jangkoan lan garansi produk. Yen AppleCare, kita bisa ndeleng macem-macem aspek sing wis dijamin lan cara ngakses dhukungan sing dibutuhake. Kajaba iku, a Klip Aplikasi supaya gampang mriksa garansi ngenalake ing nomer serial utawa kanthi milih piranti ID Apple kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.