Mini HomePod sing warni saiki didol!

NgarepPod

Apple ngaktifake pilihan tuku kanggo mini HomePod warna anyar sawetara menit kepungkur ing Spanyol lan akèh-akèhé negara ing bawana lawas. Kita miwiti esuk iki kanthi aktifitas dodolan mini HomePod warna anyar ing Australia lan Selandia Baru, sawetara jam mengko opsi tuku resmi teka ing bawana lawas.

Dadi sawise resmi ditampilake ing acara September pungkasan "Unleashed" lan diluncurake ing Amerika Serikat, dheweke teka ing Spanyol. Opsi tuku saiki kasedhiya kanggo kabeh model lan warna anyar, oranye, biru lan kuning Kasedhiya kanggo pangiriman Kamis sabanjuré, 25 November. Temenan iki bakal ganti amarga jam-jam sing dikarepake.

Werna kanggo HomePod mini wis ana ing kene!

Dheweke rada telat nanging mung kanggo wiwitan drive hadiah Natal dadi ing pangertèn iki kita ora bisa sambat. Logis bab kang bakal kasedhiyan pamicara cilik nanging kuat karo Siri terpadu wis dibukak saka awal kabeh ndonya, nanging kekurangan komponen main trick ing Apple.

Speaker Apple iki saiki kasedhiya lan sampeyan bisa entuk sampeyan kanthi ngakses langsung ing situs web perusahaan utawa liwat toko resmi nggunakake layanan pick-up toko. Iki mesthi wektu sing apik kanggo tekane HomePod mini lan Apple dhewe lan pangguna mesthi bakal ngormati. Rega speaker iki ing negara kita yaiku 99 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.