Jeruk ijo lan listrik Mallard, loro warna anyar kanggo Smart Folio lan Smart Cover

Jeruk ijo lan listrik Mallard, loro warna anyar kanggo Smart Folio lan Smart Cover

Presentasi Apple ora mung duwe ruang kanggo produk anyar lan sistem operasi anyar. Dheweke uga nglampahi wektu kanggo nggabungake warna anyar, aksesoris anyar, lan cara anyar kanggo nyoba supaya pangguna sing wis duwe piranti nandur modal luwih akeh kanggo ngatur. Apple duwe akeh kasus kanggo kabeh piranti. Utamane, isine Smart Folio y Cover Smart kanggo iPad, ana rong atraksi dhasar kanggo nglindhungi tablet apel gedhe. Sawise presentasi wingi, Rong warna anyar ditambahake kanggo musim semi sambutan: Electric Orange lan Mallard Green.

IPad Smart Folio lan Smart Cover entuk rong warna anyar

Kasus Apple Smart Folio nglindhungi piranti saka sisih ngarep lan mburi, dene Smart Cover mung nglindhungi iPad saka sisih ngarep. Kasus pungkasan iki diwiwiti karo iPad 2, sing ngenalake magnet sing ditandhani sadurunge lan sawise aksesoris kanggo nglindhungi Apple iPads. Kabeh iPad duwe model Smart Folio lan Smart Cover sing kompatibel warna anyar sing lagi dibahas saiki tekan kabeh model saiki.

Artikel sing gegandhengan:
IPad Pro anyar teka kanthi fitur "Pro" sing beda-beda

Iki minangka rong warna anyar sing diarani Apple oranye listrik lan mallard ijo. Rong warna sing beda kanggo sing wis biasa ing Apple Gedhe lan ngidini kita menehi tutul spring menyang piranti.

Harga kasus kasebut beda-beda gumantung karo iPad lan ukurane. Contone, Smart Cover kanggo generasi kaping 8 iPad regane 55 euro, dene sing padha kanggo iPad mini regane 45 euro. Saliyane, Smart Folio kanggo iPad Pro 12,9 inci regane 109 euro, dene kasus sing padha kanggo iPad Pro 11 inci yaiku 89 euro. Sampeyan bisa mriksa rega lan kasedhiyan ing Situs web resmi Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.