Iki bakal dadi Apple Watch Explorer Edition, tahan lan cocok kanggo olahraga ekstrim

Apple Watch Edisi Explorer

ing kabar angin Dheweke nuduhake manawa kemungkinan kita bakal duwe telung Apple Watches anyar ing taun iki. Salah sawijining model kasebut yaiku Edisi Explorer anyar, watch luwih tahan kanggo olahraga nemen. Langkah iki bakal dadi penting kanggo apel gedhe amarga bakal ngidini perusahaan ngatasi medan sing ora diteliti. Ing tangan liyane, nggawe jam iki bakal nuduhake fitur anyar ing watchOS 9 sing bakal incentivize tuku kanggo sing atlit sing tenan pracaya iku perlu. Iki minangka mockup saka Apple Watch Explorer Edition, apa sampeyan mikir?

Apple Watch paling angel nganti saiki: Edisi Explorer

Iki Apple Watch Explorer Edition anyar bakal dadi luwih kuat tinimbang Seri 7 Ngapikake kaca, sertifikasi resistance kanggo bledug lan banyu. Kabeh iki bebarengan karo desain sing diadaptasi kanggo tahan guncangan lan tumindak gedhe saka unsur eksternal bakal dadi kunci kanggo ngerti konsep jam tangan anyar iki.

Artikel sing gegandhengan:
mode hemat baterei watchOS 9 bisa teka karo Apple Watch Series 8

Apple Watch Edisi Explorer

El kultus mockup mac sing kita nuduhake sampeyan wis dijupuk referensi cetha saka G-Shock Move GBA-900, smartwatch tahan saka CASIO. Kapsul njaba ngubengi desain utama Apple Watch, menehi tahan kejut sing ora ana jam tangan liyane. Kanthi iki, paningkatan resistensi jam tangan digayuh, utamane yen bakal dadi jam tangan khusus kanggo umum lan olahraga tartamtu.

Konsep kasebut uga nuduhake masalah desain anyar iki. Antarane wong-wong mau ana nilar saka desain utama sing wis karo kita kanggo taun lan taun kanggo nggawe cara kanggo konsep anyar resistance kanggo olahraga ekstrim. Iki bakal ngganti desain ing tangan siji lan tali dicocogake kanggo watch ing tangan liyane. Apa kita bakal bisa ndeleng Apple Watch Explorer Edition? Apa sampeyan mikir iku worth iku?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alberto ngandika

    Dina iki ana akeh tali olahraga sing menehi tampilan sing padha.