Iki bakal dadi iPhone 13 miturut bocor file CAD

Sampeyan wis ngerti manawa iPhone bisa nggayuh tangan kaya sing sepisanan, luwih dhisik nggawe simulasi lan diagram digital sing bakal mbantu produksi mengko, lan diagram digital iki pungkasane dadi bocor pisanan saben taun, ana sing katon wis kelakon maneh.

"Bocor" wis bocor file CAD iPhone 13 anyar lan kita bisa entuk ide sing pasti babagan desain sing bakal ana ing terminal perusahaan Cupertino. Ayo ndeleng luwih jero babagan desain sing katon ora bisa dikonfirmasi lan bakal menehi akeh perkara kanggo dibahas.

Saluran YouTube nelpon FrontPageTech wis tanggung jawab nemokake warta babagan iPhone 13 sing bakal dibahas saiki. Kaping pisanan bisa dideleng manawa piranti katon luwih tipis tinimbang iPhone 12 ing versi sing kasedhiya. Minangka bagean, pangowahan paling gedhe bakal ana ing modul kamera, ing endi kita bakal nemokake manawa sisih kiwa ndhuwur lan sisih tengen ngisor bakal dadi protagonis modul versi "standar" iPhone 13. Kayane sensor LiDAR kasedhiya ing kabeh versi, amarga kita ngira « standar »versi Pro» paling ora bakal duwe 3 sensor fotografi.

Kayane ora, ya, yen nyuda FaceID iku penting banget kaya sing diiklanake. Ora ana warta liyane kajaba kasunyatan manawa modul kasebut saiki bakal duwe wates ndhuwur sing luwih apik lan bakal narik kawigaten bab-bab liyane, aku nyaranake sampeyan ndeleng prapat pungkasan video sing dadi warta sampeyan bisa ndeleng kanthi luwih jero. Kangge, kita bakal tetep ngerti kabeh bocor sing kedadeyan ing iPhone 13 kanggo langsung menehi kabar, apa sampeyan bakal kejawab? Muga-muga ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.