Kayane ana sawetara kewan omo nalika ngakses Apple Music saka HomePod sing dianyari dadi versi 14.5

Kayane sawetara pangguna sing wis nganyari NgarepPod menyang versi piranti lunak anyar 14.5, dheweke kesulitan njaluk Siri muter lagu kanggo dheweke. Rasane kaya ora bisa nyambung menyang Apple Music.

Yen kesalahan iki dikonfirmasi, kita yakin manawa Apple bakal mbenerake kanthi cepet kanthi nganyari piranti lunak anyar. Dadi, yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing ora duwe masalah sing nandhang masalah iki, aja nganti putus asa bakal enggal diatasi.

Macem-macem pangguna katon ing jaringan sosial sing beda-beda sing sambat babagan masalah umum: HomePod ora bisa diakses Apple Music sawise dianyari menyang piranti lunak anyar 14.5 minggu kepungkur. Nalika nggunakake "Hei Siri" kanggo muter lagu utawa penyanyi, asisten pribadi kayane ora bisa nemokake lagu kasebut ing Apple Music.

Masalah kasebut karo Apple Music ing HomePod gabung karo masalah liyane sing padha wiwit sawetara dina kepungkur. Dina Selasa minggu iki, macem-macem layanan saka iCloud dheweke ora aktif kanggo sawetara pangguna sajrone pirang-pirang jam. Minggu kepungkur, kedadeyan sing padha karo iTunes lan Apple Music.

https://twitter.com/MikeMcNamara/status/1389685509576855565

Saiki Apple ora menehi komentar babagan perkara kasebut. Sawetara pangguna bisa pabrik reset HomePod lan masalah wis dirampungake.

Yen sampeyan salah siji sing nandhang kesalahan iki, sampeyan bisa ngatasi kanthi muter musik sing dikarepake langsung saka aplikasi Apple Music ing iPhone, lan muter liwat HomePod.

Masalahe mung ana nalika sampeyan ngandhani Siri muter lagu langsung ing HomePod. Iki nalika piranti ora bisa ngakses aplikasi Apple Music lan ora bisa netepi prentah.

Kita bakal ngenteni pratelan saka Apple, lan solusi cepet ing bentuk tambalan ing versi piranti lunak piranti anyar, sing bakal ngatasi masalah kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Wong Asiria ngandika

    Sampeyan telat. Iki kedadeyan minangka asil saka ngluncurake ios 14.5.1 kanggo iphone, lan mengaruhi homepod utawa apple tv. Kadadeyan ing dina 3. Dina 4 wis rampung

  2.   Daniel P. ngandika

    Aku minangka salah sawijining sing kena masalah kasebut. Nalika dijaluk stasiun radio utawa lagu, mula ora ana sing cocog karo Apple Music. Aku bakal nyoba ngreset lan nglaporake asil ing kene.