Kita wis duwe trailer lan dina mbukak kanggo seri «Serangan» Apple TV +

mlebu

Blockbuster anyar ditembak kanggo Apple TV + wis duwe tanggal rilis. Serie "Penjajahan»Kita bisa ndeleng saka 22 Oktober. Kita isih kudu ngenteni sawetara wulan.

Nanging saiki kita bisa tetep ndeleng sing pertama cuplikan seri fiksi ilmiah iki sing janji bakal sukses. Iku soko…

Apple mung resmi ngumumake manawa seri drama sci-fi "Invasi" saka Simon Kinberg ("Film X-Men", film "Deadpool", "The Martian") lan David Weil ("Hunters"), bakal dirilis tanggal 22 Oktober.

Seri bakal kalebu 10 episode. Dumunung ing macem-macem bawana, "Invasi" nuduhake serangan alien ing saindenging planet liwat perspektif beda saka macem-macem jagad.

Wis dibintangi Shamier anderson ("Bruised", "Awake"), Golshifteh Farahani ("Ekstraksi", "Paterson", "Body of Lies"), Sam neill ("Jurassic World: Dominion", "Peaky Blinders"), Firas nassar ("Fauda") lan Shioli Kutsuna ("Deadpool 2", "The Outsider").

"Invasi" ditulis lan diproduksi dening Kinberg lan Weil lan dening Jakob Verbruggen ("The Alienist," "The Fall"), sing uga nuntun sawetara episode. Audrey Chon ("The Twilight Zone"), Amy Kaufman ("When They See Us") lan Elisa Ellis dadi produsen eksekutif bebarengan karo Andrew Baldwin ("The Outsider"). Katie O'Connell Marsh ("Narcos," "Hannibal") minangka produser eksekutif Boat Rocker Studios.

Serial anyar Mars nyerang iki bakal debut ing Apple TV +. Telung episode pisanan bakal tayang kanthi bebarengan 22 kanggo Oktober taun iki, diterusake cicilan anyar, saben dina Jumuah, nganti ngrampungake sepuluh bab musim pertama.

Iki durung dikonfirmasi dening Apple, nanging kita yakin bakal ana mangsa liyane saka "Invasi", tanpa mangu-mangu. Kanggo jumlah dhuwit sing dibutuhake kanggo syuting sepuluh episode pisanan, mesthine bakal sukses, lan perusahaan pengin nggunakake kanthi nambah musim.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.