Konsep iki nuduhake iPhone 13 kanthi kedudukan sing luwih murah lan kamera sing luwih apik

Kamera IPhone 13 kanthi konsep anyar

ing gosip lan bocor babagan iPhone 13 wiwit nggawe kaca ngarep media. Minangka saben taun, nalika nyedhaki wulan September, data, desas-desus lan konsep sing bisa ditindakake yaiku kaya apa generasi iPhone sabanjure wiwit diterbitake. Ing kalodhangan iki a konsep anyar iPhone 13 sing nggabungake rong aspek sing wis suwe dibahas. Katon pengurangan kedudukan ndhuwur lan perbaikan kamera uga diproyeksikan ing level teknis lan desain.

Konsep IPhone 13 diwiwiti: mundur nganti wulan September

Salam kanggo kedudukan paling cilik, kamera anyar sing ngidini sampeyan njupuk foto sing luwih apik. Baterai MagSafe bakal mlaku, kanthi 1460 mAh. Kajaba iku, batere luwih gedhe tahan nganti 1,5 kali luwih dawa.

Konsep anyar sing diterbitake dening pangguna ConceptsiPhone sing kondhang iki nuduhake iPhone 13 kanthi warna oranye listrik. Nyatane, sajrone video kasebut, kita bisa ndeleng anyar: batre MagSafe warna. Pangguna prediksi manawa Apple bisa nawakake baterai iki, dirilis seminggu kepungkur, kanthi pigura warna iPhone 13 lan sisane putih tinimbang kabeh awak putih kaya sing saiki dipasarake.

Artikel sing gegandhengan:
Gosip bali, iPhone 13 bakal debut layar sing mesthi aktif

Ing level estetika, konsep iPhone 13 meh padha karo iPhone 12. Kajaba siji-sijine keanehan: kamera. Kita kudu eling yen ngadhepi model sing mung dipasang ing sudhut sing amba lan amba sudhut ultra, lan saiki, kamera kasebut ana ing posisi vertikal ing sisih mburi. Nanging, ing sesambungan iki, kita bisa ndeleng kepiye loro kamera bakal madhep diagonal, ninggalake lampu kilat ing kuadran tengen ndhuwur lan mikropon ing sisih kiwa ngisor.

Konsep IPhone 13

Pungkasan, anyar anyar sing disenengi yaiku nyuda kedudukan layar ing wates ndhuwur. Elinga yen kedudukan utawa kedudukan iki minangka kompleks Face ID sing ngenalake kabeh kamera lan sensor sing tanggung jawab nawakake data kanggo mbukak kunci piranti. Apple bisa uga nyusut lan kompak sensor kasebut menyang papan sing luwih cilik, saéngga nduwe magnifikasi layar kanthi sithik, njamin duwe sawetara papan liyane ing garis status iOS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.