Konsep iki nuduhake kaya apa aplikasi Cuaca ing iPadOS

Aplikasi Cuaca iPadOS

iPadOS Iku teka minangka sistem operasi dhewe kanggo iPad sawetara taun kepungkur. Nanging, nganti saiki iOS dicocogake kanggo kabutuhan kabeh iDevices kanthi tujuan nyedhiyakake ekosistem sing tambah lengkap. Nanging ana sawetara watesan. Wis pirang-pirang taun, pangguna ngenteni aplikasi Cuaca resmi teka ing layar gedhe iPad. Nalisir saka pangarepan, kita wis tau ndeleng glimmer pangarep-arep sing Apple bakal nggawa app kanggo iPad. Konsep anyar iki nuduhake kaya apa aplikasi Cuaca ing iPad lan fitur tambahan apa sing bisa dienalake.

Apa iPadOS 16 bakal dadi update sing kalebu app Cuaca kanggo iPad?

Konsep anyar iki diterbitake dening Timo Weigelt ing Behance sampel kaya apa app Cuaca ing iPad. Sepisanan katon kaya salinan prasaja ing antarane aplikasi iOS ing layar sing rada gedhe. Nanging, prabédan cilik sing dikenalake ing saindhenging konsep bakal menehi kunci kanggo mbedakake rong aplikasi kasebut.

Kaping pisanan, pamblokiran informasi bisa disesuaikan kaya widget kanthi nambah, contone, 'curah udan' utawa 'arah angin'. Kanthi fungsi iki kita bakal ngidini generate layar wektu adat adhedhasar data sing kita pengin ngerti kapan wae. Aku uga ngerti bakal ngenalake mode lanskap anyar amarga app resmi ora duwe desain lanskap. Desain iki bakal katon apik ing layar iPad kanthi desain kolom pindho ing ngendi papan kanggo konsultasi ana ing sisih tengen lan informasi cuaca ing sisih kiwa.

Konsep cuaca app iPadOS

Artikel sing gegandhengan:
iOS 16 bakal nggawa owah-owahan gedhe menyang Mode Fokus

Ing tangan liyane, nambah peta obah anyar beda karo angin lan udan sing bakal menehi informasi luwih akeh kanggo pangguna. Lan, pungkasane, tandha cilik ditambahake manawa aplikasi kasebut bakal digawe liwat Catalyst, sing uga bakal ngidini nggawa app Cuaca menyang macOS anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.