Pangenalan swara kanggo HomePod bakal teka ing Spanyol lan Meksiko

NgarepPod

Iki minangka salah sawijining fitur sing wis suwe dienteni para pangguna HomePod, lan bakal kasedhiya ing Spanyol lan Meksiko. HomePods kita bakal ngakoni swarane pirang-pirang pangguna, pungkasane.

Pungkasane, kita bisa duwe dhaptar musik dhewe ing HomePod. Apple ngumumake ing angin saiki yen pangenalan swara kanggo macem-macem pangguna bakal tekan taun iki ing kabeh negara sing didol speaker Apple, kalebu Spanyol lan Meksiko. Kanthi cara iki, saben pangguna bisa nggunakake HomePod lan seneng musik dhewe., tanpa kudu ngrungokake anggota kulawarga liya sing uga nggunakake speaker Apple.

Kanthi pangenalan swara, saben pangguna sing ngobrol karo HomePod bakal ngakses profil Apple Music dhewe, uga layanan Siri liyane. Yen sampeyan njaluk musik, HomePod bakal ngakoni swara sampeyan lan nawakake musik sing paling disenengi, lan yen sampeyan nyimpen lagu utawa ngandhani Siri yen sampeyan seneng, lagu kasebut bakal disimpen ing profil sampeyan. Ora kudu ngrungokake TRAP putrine sing mbarep, utawa Reggaeton medium. Saben pangguna bakal duwe swarane dhewe lan mula bisa ngakses musike. Ora mung winates ing musik, sampeyan uga bakal ngakses janjian tanggalan lan pesen. Saben pangguna bakal ngakses profil. Nalika ora ngerti swara, sampeyan bisa nuduhake profil sing diakses kanthi standar.

Apple dina iki ngumumake sing anyar Mini HomePod kasedhiya kanthi warna liyane, sawetara AirPods 3 anyar lan rencana anyar kanggo Apple Music sing regane $ 4,99 lan diwatesi mung kanggo piranti Apple lan kontrol swara. Ing acara iki, uga wis nyedhiyakake MacBook Pro anyar karo prosesor M1 Pro lan M1 Max, kanthi kekuwatan kasar lan konsumsi energi sing efisien banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.