Pengecer Australia ngelingi AirTags amarga 'keamanan bocah'

Batere AirTag

Rantai toko Australia Petugas pejabat wis ngilangi AirTags anyar Apple saka rak-rak, nuduhake kekurangan keamanan bocah nalika ngganti batere tombol piranti.

Aku sangsi manawa Apple wis ngeculake AirTag tanpa duwe persetujuan keamanan anak saka organisasi internasional sing cocog. Priori ora angel banget yen bisa nyopot batere saka piranti, nanging mesthine wis ngliwati kabeh jinis kontrol peraturan babagan iki.

Rantai Australia kanthi luwih saka 160 toko ahli fisika otomasi kantor, Officeworks, percaya manawa Apple AirTags ora aman kanggo bocah, lan sauntara narik sade nganti entuk persetujuan saka Komisi Kompetisi lan Konsumen Australia.

Pancen bener yen nyopot AirTag lan nyopot batere kancane ora rumit. Ora duwe sekrup keamanan, kaya biasane omah-omahan baterai kasebut CR2032 ing piranti liyane.

Nanging uga sejatine amarga ukuran AirTag sing cilik, yen tiba ing tangan bocah cilik, bisa ditelan kanthi lengkap tanpa dibuwang. Secara pribadi, aku ndeleng mantan sing luwih layak tinimbang sing terakhir.

Ing Australia, dheweke ngerti banget babagan kacilakan sing batere tombol CR2032 lan sapanunggalane bisa nyebabake bocah cilik ing omah kasebut. Wiwit taun 2013, bocah telu sampun seda kanggo ngulu batere iki, lan udakara 20 bocah seminggu dirawat ing ruang gawat darurat kanthi alesan sing padha ing Australia.

Kita arep menyang ngenteni kanggo ndeleng tanggepan Apple babagan iki, lan organisasi pertahanan konsumen resmi, sing pungkasane milih manawa barang cocog kanggo didol, utawa ora tundhuk karo peraturan keamanan bocah, kepeksa perusahaan modifikasi mekanisme nyopot batere, mula ora gampang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   hummer ngandika

    Nalika anak sampeyan mbukak batere ...