Telegram bakal ngluncurake panggilan video grup Mei ngarep

Telpon video grup ing Telegram

Layanan saka olahpesen Telegram wis dadi salah sawijining platform sing paling berkembang ing pasar. Kanthi nganyari sing apik lan luwih saka fungsi sing apik, dheweke dadi salah sawijining alat sing paling digunakake saiki. Sawetara dina kepungkur, dheweke ngumumake tekane rong aplikasi web kanggo ngakses layanan kasebut saka browser apa wae: tanpa fasilitas lan desain modern sing wis akeh pangguna. Sawetara jam kepungkur, pangripta Telegram ngumumake rawuh saka panggilan video grup menyang aplikasi kasebut kanthi fitur tambahan sing apik kayata enggo bareng layar, pembatalan swara lan liya-liyane, mriksa aplikasi kaya Zoom.

Nelpon video grup sing akeh fitur ing Telegram

Ngomong babagan panggilan video, kita bakal nambah dimensi video menyang obrolan swara ing wulan Mei, nggawe Telegram minangka platform kuat kanggo nelpon video grup. Nuduhake layar, enkripsi, pembatalan swara, dhukungan desktop lan tablet - kabeh sing bisa diarepake saka alat konferensi video modern, nanging nganggo antarmuka panganggo, Telegram, kacepetan, lan enkripsi. Tetep dirungokake!

Iki minangka pratelan sing dikirim dening CEO lan pangripta Telegram Pável Dúrov saluran pribadi. Ing, sampeyan bisa ndeleng ing woro-woro resmi panggilan video grup sing bakal teka ing Telegram ing wulan Mei. Sanajan woro-woro yen fungsi kasebut dienggo wis digawe sawetara wulan kepungkur, kita wis ngerti manawa alat anyar iki bakal kasedhiya ing aplikasi ing sawetara minggu sabanjure.

Kaya sing wis dingerteni ing video sing wis dilampirake ing saluran pribadine, mula bisa dingerteni kepiye panggilan video grup digandhengake karo saluran swara, njaga antarmuka sing padha. Ana macem-macem cara ndeleng telpon lan kamera sing pengin dideleng bisa dipilih gumantung karo pangguna sing pengin ditampilake ing layar.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngirim pesen WhatsApp menyang Telegram

Dúrov uga ngumumake panggilan video grup bakal duwe pilihan sing apik kanggo nuntun aplikasi uga dadi pilihan liyane kanggo alat profesional. Sampeyan bisa nuduhake layar, bisa mbatalake swara nalika ngobrol, lan kompatibel karo opsi seluler lan desktop. Kajaba iku, uga wis mesthekake adaptasi fungsi disiapake kanggo platform web sing diluncurake sawetara minggu kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.