Tim Cook negesake manawa Apple Pay bakal ngluwihi volume transaksi PayPal

Apple Pay wis dadi salah sawijining topik diskusi utama ing rapat pemegang saham kuartal ekonomi kaping telu Apple. Layanan sing bakal dadi mangan cepet banget menyang PayPal, salah sawijining layanan pembayaran digital paling misuwur ing saindenging jagad. Lan bakal dipangan ing pirang-pirang pangguna lan transaksi. Sawise mlumpat, kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan perang iki kanggo hegemoni transaksi ekonomi digital.

Kaya sing wis dakkandhani, Tim Cook pengin mbandhingake Apple Pay karo PayPal, lan ya ana kamiripan, nanging layanan kasebut kanthi poin sing beda. Apple Pay wis entuk luwih akeh transaksi tinimbang PayPal (entuk 1 milyar transaksi saben wulan kanthi 47 pasar), nanging sejatine PayPal ora kepengin dadi "dompet" digital saben dinane, luwih fokus ing transaksi liwat internet. Apple Pay uga, nanging miturut Pendapatku, siji perkara ora ana gandhengane karo liyane.

Adhedhasar kinerja kuartal Juni, Apple Pay saiki nambah pangguna anyar tinimbang PayPal, lan volume transaksi saben wulan tambah kaping papat luwih cepet.

Tim Cook uga pengin njlentrehake tuwuhing Apple Pay kanthi cepet ing sistem transportasi ing saindenging jagad. Layanan saiki ana ing sistem transportasi Portland, lan Cook negesake maneh manawa Apple wiwit diluncurake kanggo sistem transportasi New York.

Ing Amerika Serikat, saliyane integrasi sukses menyang sistem transportasi Portland ing wulan Mei, kita miwiti nyebarake transportasi New York City lan bakal diluncurake ing Chicago ing taun iki. Ing China, Apple Pay ngluncurake kertu pembayaran kanggo Didi, panyedhiya transportasi penumpang paling gedhe ing donya.

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, integrasi transportasi minangka pendorong utama adopsi dompet digital sing luwih akeh, lan kita bakal njaga momentum iki kanggo mbantu para pangguna supaya dompet tetep ing omah ing kahanan sing luwih akeh.

Kita bakal ndeleng resepsi Apple Card anyar, bakal diluncurake ing wulan Agustus lan temtu bakal dadi sing pertama kanggo Apple Pay. Kanthi tuwuhing sistem transportasi, kita bakal takon: sapa sing pengin terus duwe kertu fisik?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ganti ngandika

    BOLA-MY, ora ana sing masak sing percaya, mula gampang ngomong yen kasedhiya apel lan paypal

    yen iki cara pemasaran anyar, sampeyan gagal mr tim