Video wis ditampilake kanthi disassemburan kaping pisanan saka AirTag

Video AirTag

Apple mesthi tundhuk banget ing tanggal pangiriman piranti kasebut diluncurake. Ngandika dina iki April 30 pesenan pisanan kanggo AirTags bakal dikirim, lan wis padha.

Lan mesthi ana wong sing kepengin nggawe tangan piranti anyar kanggo "nancepake obeng" lan nemokake apa sing ana ing sangisore kasus kasebut. Dadi, wektu durung kurang, lan tracker anyar Apple nglacak anyar wis diterbitake. Lan wektu iki, dudu bocah lanang iFixit. Ayo ndeleng.

Minangka perusahaan ngumumake ing dina presentasi, dina iki pesenan pisanan saka pelacak Apple anyar wis diwiwiti dikirim ing saindenging jagad: AirTags. Lan yen wis sawetara dina iki video unboxing pisanan wis aktif ing internet kanggo "dipasang" saka Apple sing nampa unit pertama, saiki dina teardown pertama wis diterbitake.

Saluran YouTube Jepang Haruki mung masang a video kanthi breakdown udakara 14 menit saka AirTag. Kita wis ngerti manawa pelacak mbukak kanthi gampang kanggo ngganti ref batere jinis "koin". 2032. Nanging video iki menehi tampilan lengkap babagan komponen Bluetooth internal, chip U1 lan komponen liyane, kabeh dilebokake menyang disk cilik, ukurane itungan saka 2 Euros.

Akeh teknologi sing dikemas dadi ruang sing sithik

Sawise lawang batere dicopot, kayane gampang banget kanggo nyopot cangkang njero plastik kanggo nyopot AirTag, yen sampeyan duwe alat apik banget kanggo iku.

Salah sawijining aspek desain sing menarik yaiku cara Apple nggunakake Cilik koil minangka speaker sing dipasangake karo "motor coil speaker" cilik sing ana ing tengah-tengah piranti.

Kayane motor sing dipasang ing medan magnet pusat kasebut kedher amarga ana perubahan saiki, lan omah ing sisih koil kasebut diaphragm.

Sayang yaiku komentar ing video kasebut Haruki Dheweke nganggo basa Jepang. Nanging aku yakin wong-wong iFixit wis ana ing papan kerja lan kita bakal duwe teardown AirTag anyar, wis nganggo basa Inggris. Nanging saiki, kita bisa kepenak karo teardown fenomenal iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.