Xiaomi nyalip Apple lan dadi pabrikan smartphone nomer loro

Sales sales kuartal kaping 2021 Q2

Senadyan ing angka penjualan sing hebat kanggo kisaran iPhone 12, umume motivasi dening penggabungan teknologi 5G, kayane durung cukup sajrone kuartal kaping 2021, amarga pabrike Xiaomi nembe nggayuh Apple peringkat nomer loro, konco Samsung.

Kaya sing bisa diwaca ing laporan pungkasan saka Canalys, pabrikan Asia Xiaomi dadi sing pertama kaline dadi penjual smartphone nomer loro ing donya kanthi pertumbuhan 83%, ngungkuli Apple sing ana ing posisi kaping telu lan wis ngalami tuwuh 1%.

Ben Stanton, direktur riset ing Canalys, negesake manawa Xiaomi ngalami akeh tuwuh ing macem-macem wilayah sing utamane motivasi amarga kasunyatane smartphone kasebut 75% luwih murah tinimbang pesainge sing nawakake terminal kanthi fitur sing padha.

Xiaomi ngembangake bisnis ing luar negeri kanthi cepet […] Contone, pengiriman luwih saka 300% ing Amerika Latin, 150% ing Afrika lan 50% ing Eropa Kulon. Lan nalika tuwuh, evolusi.

Saiki ngowahi model bisnis saka tantangan dadi pejabat, kanthi inisiatif kayata nggabungake mitra saluran lan manajemen saham lawas sing luwih tliti ing pasar terbuka.

Nanging, umume isih fokus ing pasar massal lan, dibandhingake karo Samsung lan Apple, rega dodolan rata-rata udakara 40% lan 75% luwih murah.

Stanton negesake manawa iku bakal dadi luwih angel kanthi piranti mewah, pasar sing dadi tujuan utama perusahaan saiki wis mlebu ing entri lan jajaran tengah pasar.

Nanging, ora bakal gampang, amarga kudu saingan karo Oppo lan Vivo, perusahaan sing dheweke mbuwang akeh dhuwit kanggo pemasaran.

Kanggo model paling apik sing diluncurake Oppo, Vivo lan Xiaomi, pangguna sing pengin nikmati sing paling apik ing smartphone, ing 90% kasus bakal milih, kanthi rega sing padha, kanggo Samsung utawa Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.