Acara ing App Store bakal kasedhiya minggu ngarep

Acara Toko Apple

Salah sawijining fungsi sing ditampilake Apple ing WWDC 2021 pungkasan ing fitur anyar iOS 15 lan iPadOS 15, lan wis liwati tanpa rasa sakit utawa kamulyan ing antarane para pangguna, Iki minangka dhukungan sing kudu digawe para pangembang kanggo nggawe acara kanggo lamarane.

Fungsi iki bakal wiwit kasedhiya ing dina Rebo tanggal 27 Oktober Lan wiwit saiki, pangembang sing pengin miwiti nggunakake saiki bisa gawe jadwal acara liwat App Store Connect.

Apple wis ngumumake iki liwat situs web sing diwenehake Apple kanggo komunitas pangembang. Acara ing App Store ngidini para pangembang promosi kompetisi, siaran langsung, premier film, acara khusus… Kanggo pangguna sing durung nate nindakake, download lan coba aplikasi kasebut.

Miwiti minggu ngarep, acara ing aplikasi sampeyan bisa ditemokake langsung ing App Store, menehi cara anyar kanggo nampilake acara lan nggedhekake jangkauan sampeyan. Saiki sampeyan bisa nggawe acara saka app ing App Store Connect lan gawe jadwal supaya katon ing App Store. Acara sing tepat wektu iki, kayata kompetisi game, premiere film, lan pengalaman sing disiarkan langsung, bisa nyengkuyung wong supaya nyoba app, menehi pangguna cara anyar kanggo seneng aplikasi sampeyan, lan menehi alasan pangguna bali maneh. Acara bakal katon ing App Store ing iOS 15 lan iPadOS 15 wiwit tanggal 27 Oktober 2021

Acara ing aplikasi bakal ditampilake ing kertu acara ing App Store sing kalebu gambar utawa video, jeneng acara lan katrangan ringkes.

Mung ing iOS 15 lan iPadOS 15

Apple nyoba fungsi iki agustus pungkasan ing betas iOS 15 lan iPadOS 15, mengko ngilangi. Kertu kasebut mung bakal kasedhiya ing versi limalas iOS lan iPadOS lan ora bisa diakses saka versi sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.