AirPods Palsu 3 Digawe Sadurunge Asli Apple

AirPods Palsu

Ora suwe sampeyan bakal dadi wong pertama sing tuku AirPods 3 sing anyar. Ala banget palsu kasebut, amarga sing asli saka Apple durung wiwit digawe. Nanging, kayane palsu wis nyata. Sanajan kayane ora dirungokake, nanging kahanan sing biasane kedadeyan, utamane ing klambi tim sepak bola.

Saben taun tim paling penting ing donya kanthi adol kaos nyedhiyakake model anyar. Ya, sing biasa yaiku kaos musim anyar sing palsu ditampilake ing pasar sadurunge merek resmi. Lan saiki kedadeyan ing masa depan 3 AirPods.

Pangguna Duan Rui wis nerbitake akun kasebut Twitter, video ing endi sawetara AirPods 3 palsu diduga nganggo desain padha tinimbang asli Apple.

Kaya sing dianalisis analis sawetara dina kepungkur Ming-Chi Kuo, AirPods anyar ora bakal diwiwiti nganti seprapat kaping telu taun iki, mula diluncurake ora kaya sing wis dipikirake sadurunge.

Kuo uga nglaporake manawa sing anyar AirPods Dheweke bakal duwe faktor bentuk anyar lan desain "padha karo AirPods Pro", sanajan ora nambah rincian liyane.

Gambar sing bocor paling anyar nuduhake manawa desain AirPods mbesuk padha karo AirPods Pro, AirPods 3 ora bakal duwe tips kuping karet sing bisa diganti. Iki kalebu strategi Apple AirPod level pemasaran kanthi a "universal" pas lan AirPods Pro kaya sing cocog karo kuping saben pangguna.

Earbud anyar Apple kemungkinan ora bakal nggawa fitur AirPods Pro liyane, kayata mode mode. pembatalan swara aktif lan transparansi, nanging bakal nggawa kasus pangisi daya anyar.

Sanajan AirPods 3 isih sawetara wulan saiki, video palsu sing dituduhake dening Duan Rui bisa nuduhake desain eksterior sing cukup cedhak karo apa sing saiki ana resmi AirPods 3. Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.