AirTag sing adoh saka sing duwe nggawe swara yen obah

AirTag

Tak kira bengi iki Jon prosser Sampeyan bakal turu kanthi tenang, amarga impen sampeyan duwe AirTag pungkasane kayektenan. Kita isih kudu ngenteni tanggal 30 April supaya bisa main bareng, nanging paling ora, kita wis ngerti manawa ana.

Iki minangka piranti Apple anyar sing nganti tekan kita lan wiwit nyoba, mula kita durung ngerti manawa bakal bisa ngrampungake apa sing dikarepake. Saiki, kita wis ngerti luwih akeh babagan tumindake nalika dheweke "adoh" karo sing duwe. Ayo ndeleng.

Sing dikabarake AirTags Apple wis ditampilake ing masarakat. Nanging nganti bisa "main" karo dheweke, sing bakal diwiwiti tanggal 30 April, kita kudu menehi penjelasan babagan perusahaan babagan operasine.

Lan sing wis dijlentrehake marang kita yaiku pelacak Apple AirTag ngidini sampeyan nemokake barang kaya kunci, dompet, dompet, tas ransel utawa barang, yen dipasang ing AirTag saka properti sampeyan.

Yen piranti kasebut pisah karo sing duwe lan ora ana ing jangkoan Bluetooth, jaringan aplikasi «goleki» Bisa mbantu sampeyan nglacak, amarga chip broadband U1.

Miturut Apple, AirTag sing ora cedhak karo pangguna sing ndhaptar uga suwene wektu suwene bakal muter swara nalika dipindhah, kanggo menehi tandha sapa wae sing cedhak lan saengga bisa ditemokake kanthi luwih gampang, sanajan wong kasebut ora duwe piranti Apple.

Perusahaan wis ngonfirmasi manawa periode wektu sing kudu kliwat sadurunge tandha gerakan diaktifake wiwitane telung dina. Uga dilaporake yen sawise periode uji coba, wektu nunggu iki bisa beda-beda, gumantung saka "umpan balik" pangguna pertama.

Dadi, yen ana wong sing cedhak karo sampeyan ngrungokake suara bip AirTag, dheweke bakal narik kawigaten lan bisa ditemokake. Sawise ditemokake, sampeyan bisa nggunakake piranti apa wae sing duwe NFC, kayata telpon iPhone utawa Android, kanggo ndeleng manawa pemilik menehi tandha yen ilang lan ndeleng informasi kontak saka pamilik yen wis dikonfigurasi ing jamane.

Gadget cilik sing penasaran, sing regane mung 35 Euro, bakal didol kaya hotcakes, tanpa mangu-mangu. Aku arep pesen sak papat kanggo kulawarga.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.