AirTags: Kabeh trik, setelan lan setelan

El AirTag Apple minangka piranti sing wis nggawe penasaran ing macem-macem pangguna teknologi kanthi umum. Kita ora bakal jujur, Apple durung nemokake apa-apa nganggo AirTags, wis nindakake apa sing paling apik: Jupuk produk sing wis ana banjur ganti dadi sing paling apik ing pasar.

Kita bakal maneh AirTags lan ngandhani trik, keperluan lan setelan sing paling apik sing bakal ditemokake. kanggo piranti khusus iki. Kaya biasane, ing iPhone Aktualidad, kita pengin mbantu sampeyan nggunakake paling produk Apple.

Kaya biasane, kolega kita, Luis Padilla, wis ora nyusun lan nganalisa AirTag langsung ing saluran YouTube, mula yen durung weruh, kita ngajak sampeyan ngunjungi saluran lan langganan supaya bisa terus berkembang.

Kepiye cara kerja AirTag Apple?

AirTag minangka produk diameter 3,19 cm kanthi ngarep plastik putih lan punggung stainless steel Apple klasik. Ukuran total 0,8 cm lan bobote total, kalebu batere 11 gram Kanggo ngawula minangka piranti panggoleki ing AirTag Nduweni sawetara teknologi nirkabel daya rendah ing piranti sing padha.

  • Scope: 100 meter nggunakake Bluetooth LE 2,4 GHz
  • U1 Chip nganggo Band Ultra Wide
  • NFC

Kita miwiti nganggo Bluetooth LE (Energi Rendah) sing bakal ngidini sampeyan nyambung menyang piranti Apple sing kompatibel karo aplikasi telusuran kayata iPhone, iPad utawa MacBook kita. Minangka kauntungan, AirTag ora mbedakake antarane pamilik, yaiku kanthi otomatis nyambung menyang piranti Apple. Thanks kanggo teknologi Bluetooth LE, AirTags iki komunikasi karo piranti liwat pengenal enkripsi 128-bit, saengga ing teori privasi dijamin lengkap, ana prekara umum ing produk saka perusahaan Cupertino.

Cara nyiyapake AirTag

Kita bakal nerusake kontak pisanan kanthi langsung kanggo mbusak "paket" AirTag lan mula banjur kerja. Sawise rampung, kita bisa terus narik plastik sisih cilik, supaya kontak antara batere lan piranti ora kena pengaruh otonomi. Piranti kasebut bakal diaktifake kanthi otomatis sanalika mbusak film plastik kasebut, Kita bakal ngerti amarga bakal ngetokake swara konfirmasi liwat speaker cilik sing terintegrasi. Saiki wayahe miwiti bisnis kanthi persiyapan.

Bakal cukup kanggo nggawa iPhone kita cedhak karo AirTag lan bakal bisa dideteksi nggunakake kombinasi ing antarane Bluetooth lan NFC. Iki bakal nuduhake manawa kita duwe AirTag kanggo ngatur kaya kedadeyan karo AirPods lan kita bisa milih antarane rong alternatif:

  • Cepet: Kita bakal milih saka dhaptar sawetara fungsi sing bisa diwenehake menyang AirTag lan sistem bakal tanggung jawab menehi jeneng lan ikon.
  • Kustom: Ing kasus iki, kita kudu milih jeneng, emoji kanggo ngenali lan liya-liyane.

Wiwit saiki, AirTag bakal disambung karo ID Apple kanthi permanen, Kanggo ngilangi, kita kudu mbukak setelan piranti ing ID Apple lan nindakake kanthi manual. Iki ora bakal ngreset sanajan nyopot batere, dadi ora bisa "diformat" kanthi eksternal.

AirTag ing app telusuran

Piranti AirTag kita bakal katon langsung ing aplikasi Panelusuran, pusat sistem lokasi aneh iki. LANPenting, yen kita wis nginstal versi 14.5 iOS utawa iPadOS kanggo ndeleng tab anyar Obyek ing endi kabeh AirTags kita bakal katon kanthi tertib. Kita mung bakal bisa sesambungan karo dheweke, mula wayahe nganyari yen durung rampung.

Saiki yen kita klik ing AirTag sing pengin dideleng kanthi khusus, bakal ana menu pilihan anyar, nanging luwih dhisik bakal fokus karo sing katon:

  • Tambah obyek anyar: Yen AirTag ora katon kanthi otomatis nalika nyedhaki nggunakake NFC, kita bisa nggunakake fungsi iki. Nanging, iki uga bakal ngidini kita ngonfigurasi "mesin telusuran" liyane sing duwe lisensi MFi utawa kompatibel.
  • Identifikasi obyek sing ditemokake: Yen kita cedhak banget karo AirTag, yaiku duweke dhewe utawa wong liya, kita bisa ngeklik "ngenali obyek sing ditemokake", mula bisa dingerteni sapa sing duwe AirTag kasebut, rincian kontak utawa informasi sing relevan.

Cara nggunakake AirTag

Yen kita ngeklik AirTag ing aplikasi telusuran, bakal langsung nuduhake dununge ing peta. Nanging, kita duwe sawetara katrampilan liyane sing bakal bakal dirusak adhedhasar tombol sing ditampilake ing layar:

  • Muter swara: Yen kita ora yakin ing endi AirTag, penet tombol iki bakal njupuk kauntungan saka speaker internal AirTag lan ngetokake swara sing bening, cukup kanggo nemokake.
  • search: Yen kita pencet tombol iki, sistem sing misuwur sing bakal nuntun langsung menyang AirTag bakal diaktifake. Kasunyatane yaiku kerjane rada pas, gampang ilang sambungan lan mung bisa digunakake yen kita pancen cedhak karo AirTag.
  • Mode Ilang: Fungsi iki bakal ngidini kita menehi tandha babagan piranti sing cedhak yen AirTag sing cedhak "ilang". Kanthi cara iki, dheweke bakal bisa ndeleng informasi kontak ing layar nalika ndeteksi. Iki bisa uga minangka salah sawijining fungsi sing paling relevan kanggo kabeh omah AirTag.
  • Kompas: Yen sampeyan ngeklik kaping pindho ing lambang pandhu arah ing sangisore "i" ing layar telusuran, iki bakal nindakake kalibrasi sing bakal ngidini kita ngerti persis arah sing dituju AirTag.

Kajaba iku, ing menu iki kita bakal bisa ngamati ing sisih kiwa ndhuwur jumlah batere sing isih ana ing AirTag. Batere bakal tahan udakara setaun lan standar standar kanggo jinis piranti iki. Kanthi cara sing padha ing sisih ngisor, kita bakal bisa ngganti jeneng AirTag utawa mbusak kanthi permanen.

Iki sampeyan mung kudu ngerti babagan AirTag sing anyar, supaya sampeyan bisa nggunakake paling akeh produk Apple aneh iki sing bisa sampeyan tuku saka 35 euro ing situs web kaya Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.