Apple nandur modal $ 45 yuta maneh ing Corning Glass R&D

Corning

Apple ngerti pentinge pengaruh lan gelas tahan kaca ing piranti sampeyan. Conto sing jelas yaiku layar Apple Watch. Gelas Ion-X goresan model aluminium luwih gampang tinimbang layar safir model titanium lan baja.

Lan kanggo entuk layar sing luwih kuat, sampeyan nulungi pabrikan Kaca Corning ing pangembangan kristal anyar, malah luwih angel. Sampeyan mung nandur modal $ 45 yuta ing lab riset.

Apple Watch asli pisanan (seri 0) digawe saka waja, kanthi Safir. Aku pensiun dheweke ing umur telung taun, kanthi layar murni banget. Sing nomer loro digawe saka aluminium nganggo layar Ion-X. Sajrone seminggu nganggo, kristal kasebut wis ditandhani. Aku jelas banget yen sabanjure bakal digawe saka titanium, kanggo bali maneh menyang layar safir sing ora bisa rusak.

Kanthi conto sing gampang ditindakake ing wong pisanan, mula pentinge resistensi layar piranti menyang benjolan lan goresan. Apple ngerti iki, lan ngewangi para panyedhiya supaya bisa nemokake luwih akeh gelas tahan.

Apple mung menehi subsidi karo liyane 45 yuta dolar, lab R&D saka supplier layar Corning Glass. Dheweke wis tanggung jawab nggawe layar iPhone, iPad lan Apple Watch wiwit suwene.

Injeksi dana anyar iki minangka bagean saka "Apple Advanced Manufacturing Fund." Dana investasi kanggo R&D para panyedhiya. Ing dheweke, perusahaan investasi 200 yuta dolar ing 2017 lan 250 yuta liyane ing taun 2019.

Mangkene carane kacamata "Keramik Perisai" saka iPhone 12 digayuh

Amarga investasi iki, Apple lan Corning Glass nggawe kaca anyar kanthi kekuatan anyar, sing diarani «Perisai Keramik«, Lan sing wis nunggang ing iPhone 12.

Iki minangka jinis kaca anyar sing digawe nganggo kristal nanokeramik. Tampilan iki diprodhuksi ing pabrik Corning ing Harrodsburg, Kentucky. Dadi, kita bakal bisa ndeleng manawa kanthi injeksi modhal anyar iki, dheweke bisa "nggawe" layar anyar kanggo Apple Watch uga digawe saka keramik. Sampeyan bakal nindakake sampeyan kanthi apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.